2022. augusztus 15., hétfő

VÁLASZ CSISZTU ZSUZSÁNAK, AKI SZÁNDÉKOSAN NEM ÉRTETTE MEG A FAJKEVEREDÉSRŐL SZÓLÓ CIKKET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2022.08.15.


...Nagyra értékelem Csisztu Zsuzsa sportpályafutását, sportsikereit, és mindig kellemesen emlékszem vissza a közös televíziós szerepléseinkre, ahol én C kategóriás töltelékemberként lehettem jelen, mint bestseller oknyomozó könyvek szerzője. De mindig megtiszteltetésnek tartottam, hogy Zsuzsával beszélgethetek. Azonban nehezen tudnám elhallgatni, hogy ez a mostani szerepe testidegen szerepnek tűnik számomra.

Az izzadtság, ahogy mondja, valóban az edzőtermekbe való. Nem jó, ha egy diktatúrának való görcsös megfelelésből származik. Bár meg kell mondanom, hogy az erőfeszítései nem hiábavalóak. Egészen jól elsajátította ennek a fajvédő, náci ideológiára épülő, fasiszta rendszernek a gondolkodását és alpári stílusát. Kár.

Ja, és ami a “gyerekek lerasszistázását” illeti, engedtessék meg, hogy ne helyeseljem, amikor tizenéves gyerekekkel kifütyültetnek felnőtt színesbőrű élsporolókat, válogatott játékosokat, amikor a rasszizmus ellen tiltakoznak. Csisztu Zsuzsa azt írja, hogy ezzel “az őket nevelőket, vagyis minket simán lenácizott”. Azt írtam, hogy a nácik nevelték rasszizmusra a gyerekeket, s most ugyanezt teszi az Orbán-rendszer. Ha Csisztu Zsuzsa így azonosul azokkal, akik gyerekekkel fütyültetnek ki egy antirasszista gesztust, azzal megindokolta azt is, miért szépítette a kevertfajúnak nevezett Liu-testvérek elleni rasszista támadást, amit Orbán tusványosi náci beszéde jelentett.

Nevezzük nevén, Zsuzsa. Gyalázatos, amit művel. Orbán kevertfajúaknak és nem kívánatosnak minősítette a beszédével a csodálatos Liu-testvéreket is. Ön pedig ezt megvédte, ahelyett, hogy a sporttársait védte volna meg. Hogy rólam milyen hazugságokat és szemétségeket firkál, az nem érdekel, az rólam lepereg. De ez utóbbiért szégyellje magát
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.