2023. április 13., csütörtök

SZABÓ SZABOLCS: HA NEM VÁLTOZTAT AZ ELLENZÉK, AKKOR A FIDESZ ÚJRA GYŐZ

KLIKKTV / HÍRKLIKK
Szerző: HÍRKLIKK
2023.04.13.


A Fidesz pontosan tudja, hatalmának megtartásához azt kell állítania magáról, hogy középen van. Hasonlóan fontosnak tartja, hogy az ellenzékiek között ne erősödjön, hanem csökkenjen a bizalom, viszont a politikai tömörülések száma nőjön. Hiszen minél többen vannak, akik egyre jobban haragszanak egymásra valamilyen régi történet miatt, annál nehezebb létrehozni egy egységesen működő, egységesen kommunikáló, egyfelé húzó ellenzéket – mondta a Klikk Tv Tíz című műsorában Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő, a Momentum frakciójának tagja.


Szabó Szabolcs háromszor nyert egyéniben Csepel-Soroksáron, legutóbb Németh Szilárdot győzte le. Szerinte sokszor jobb eredményt lehetne kihozni a választókerületekből, és az, hogy a tavalyi választásokon az ellenzék alul maradt, azt magának köszönheti és nem a Fidesz extra jó teljesítményének. Egyik választáson sem volt igazán jó az ajánlat, sem személyi összetételében, sem a politikai mondások terén, nem fordítottak elég időt az előző kampányokban közösen arra, hogy aki polgármesterjelöltként indul, meg a mögötte lévő képviselőjelöltek, kellőképpen „fel legyenek építve” – vélte az országgyűlési képviselő.

Ahogy mondta, náluk mindig is jó volt a kapcsolat a különböző ellenzéki pártok helyi alapszervezeteivel. Mögötte és mellette van egy olyan csapat, akikkel mindig is jól tudtak együtt dolgozni. A három győzelmében is rengeteg munka van. Az utóbbi években például eljutottak oda, hogy a hét hat napján tartós élelmiszert osztanak a rászorulóknak és havonta egyszer főznek is. Sok száz ember dolgozik azon, hogy a nap végén úgy érezzék a csepeliek és a soroksáriak, hogy ott vannak, működnek, amit ebben a rendszerben lehet, azt megteszik, és igyekeznek, nem magukra hagyni őket...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.