2024. március 1., péntek

A CSÁDI DIKTATÚRA ZSOLDOSAIT, A MAGYAR WAGNERT SZERVEZI ORBÁN GÁSPÁR

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.02.29.


Minden bizonnyal az orosz katonai titkosszolgálat fedett akciója a csádi misszió, amelynek rejtett/bujtatott irányítója Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia. A csádi viszonyokról mindent elmond, hogy a diktatúra éppen most követett el saját titkosszolgálta ellen álmerényletet, hogy a választás előtt erre hivatkozva elfoghassa az ellenzék vezetőit.

Ide készül Orbán Viktor küldeni egy 200 fős magyar katonai egységet, amelynek nincs sem tapasztalata, sem helyismerete, de ebben segítségére lesznek az oroszok, akik a Wagnerrel jó helyismeretre tettek szert a térségben. A Wagnert az ukrajnai frontra irányították, ezért nagy a valószínűsége annak, hogy Orbán Gáspár a „magyar Wagnert” szervezi Csádban.

Szijjártó lassan maga is háborús bűnös lesz az oroszok oldalán, aki bejelentette, hogy „a magyar kormány az Európai Békekeretbe befizetett 18 millió dollárt az ukrajnai fegyverszállítás helyett a csádi biztonság javítására fordítja majd”. Magyarul nem az oroszok ellen, hanem az oroszok oldalán használja fel az Európai Békekeret lőszereit.

A cél nyilvánvalóan egy éles helyzetben kiképzett félelmetes és megfélemlítő elitegység létrehozása és kiképzése Csádban, ahol a hátteret az oroszok biztosítják. Orbán egy igazi, velejéig romlott diktatúra hatalmának biztosítására küld magyar katonákat Csádba, hogy létrehozzon egy bárhol bevethető, a Wagnerhez hasonló gyilkoló gépezetet.

Mindezt a NATO-keretein kívül, ami pontosan mutatja, hol képzeli Orbán Magyarország jövőjét. Orbán Gáspár zöld kalapban, oszlopok mögött ugrálva rejtegeti magát a kalandos misszióban, mint egy Rejtó-figura, aki minden bizonnyal a parancsnoka lesz a magyar Wagner elitegységnek.

Nem mellesleg, Csáddal is megkötötték a szokásos korrupciós megállapodásokat, a „Déli nyitás” sablonos és sematikus hazugságaival, amelyen keresztül pénzt szivattyúznak ki a magyar költségvetésből, amit ellopnak és amelyen a korrupt csádi diktatúrával osztoznak. Magyarország egyre mélyebbre süllyed a nemzetközi pénzügyi-katonai alvilágban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.