2024. április 11., csütörtök

PAUL LENDVAI: 14 ÉV UTÁN VALAMI FELÉBREDT MAGYARORSZÁGON

MEGBESZÉLJÜK / KLUBRÁDIÓ
Műsorvezető: BOLGÁR GYÖRGY
2024.04.09.


Hogy ebből mi lesz, nem tudja – de szerinte Magyar és Orbán sem. Nem tudni azt sem, mi lesz Orbán válasza, ha nagyobb veszélyt érez Magyar szereplésében. Magyarország mindenesetre érdekes lett.


"Végighallgattam Magyar Péter interjúját a Partizánban, aztán egy másik interjúját az ATV-ben azzal a nagyon rosszindulatú hölggyel (Szöllősi Györgyi – a szerk.), megnéztem a volt feleségének egy és háromnegyed órás nyöszörgését azzal a pasassal (Hajdú Péter – a szerk.), aki kiugrott szerzetesre emlékeztetett. És ezek után azt tudom mondani: 2015 tavasza, azaz a Simicska-ügy óta nem volt ekkora villámcsapás a magyar belpolitikában, ilyen ellenzéki erő még nem jelentkezett – mondta a Megbeszéljükben Lendvai Pál, akit a Der Standardban megjelent cikke örvén kérdezett Bolgár György.

"Nem tudom, hogy ebből mi lesz. De a válaszokon és a kommentárokon azt látom, hogy nem tudják, mit kezdjenek vele. Ha Magyaréknak sikerül összehozni egy listát, egy pártnevet, és megjelenni az európai választáson, akkor meglepetést is okozhat" – fűzte hozzá.

Sok a ha – nyugtázta Lendvai –, de nem egyszerű vállalkozás, amikor valaki a belső körből rántja le a leplet erről a végtelenül korrupt társadalomról.

Tizennégy év után valami felébredt Magyarországon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.