2017. január 18., szerda

AKIK A HATÁRON VADÁSZNAK, AZOK A HATÁRVADÁSZOK

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.01.18.



Hogy kire vadásznak? Nem gyöngytyúkokra, dámvadakra, vagy holmi dúvadakra, hanem menekültekre. Emberekre! Bizony, bizony a nemzeti hitvallás szellemében, az emberi méltóságnak fittyet hányva, nemzetközi szerződésekre tojva, őszentsége keresztényi irgalmasságát lefitymálva – vadásznak az emberekre.

És toboroznak, már a középiskolákban is, jelentette a minap a police.hu. Bizony, bizony kedves honfitársaim, valamikor politechnika volt ezekben a sulikban, most meg határvadászat. Fogtátok a különbséget? Azon a bizonyos politechnikán megismerkedhettek a diákok a különböző szerszámokkal, hogyan kell azokat kézbe fogni és miként kell használni őket. Elsajátították az alapvető fogásokat, legalább annyit megtanultak, hogy adott esetben az öreg szakik még véletlenül se küldjék el őket reszelőzsírért.

Na de mi az a határvadászat? Bemutató, toborzó filmet is készített a rendőrség határvadász-csalogatónak. Itt aztán van mindenféle kamasznak való csábító betét. Séta a természet lágy ölén, motorcsónakázás, ürességtől vibráló szerb határmezők, vadles, meg helikopter, lóháton poroszkálás és dzsipekkel tili-toli a homokon, meg az elmaradhatatlan kondizás, no és pisztoly, vele a lőszer...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.