2016. augusztus 8., hétfő

ELEGEM VAN A NEMZET VOLDEMORTJÁBÓL

ELEGEM VAN BLOG
Szerző: Elegem Van
2016.08.07.
 
 
Kedves Viktor, öreg barátom, itt az ideje, hogy Mengyi sötét nagyúr esetében összeüljön egy kis időre az Országgyűlés, és egy szomorú hajnalon megjelenjenek a bilincses emberek ennek a sötét alaknak házánál. Nem hiszed? Pedig így van.
 
Nem, nem, persze, hogy nem a korrupció miatt, hát hogy is ne. Az Magyarországon nincs, mert Te, kedves Viktor élőszóban kijelentetted, hogy nem tűröd a korrupciót, az meg félelmében eliszkolt az első menekülthullámmal. Meg a Lánczi is megmondta, hogy amit az egyszerű népek korrupciónak gondolnak, az nem az, az maga a Rendszer. Az esetleges korrupció már akkor nagyot csökkent, amióta a Liberális Párt elnökének felesége milliárdos támogatásokat osztogathat kedve szerint a Kormány nevében. Osztán amikor a DK alelnökét - némi kuncsorgás után - a tisztakezű rendszer jelölte egy jó sok suskával járó nemzetközi uli-buli állásra, teljesen megszűnt. Hála Istennek! Tehát Mengyinek, a fejben sötétnek, nem korrupció miatt kell bűnhődnie. Súlyosabb az ő bűne, Viktor!
 
Ez a Mengyi azt állította magáról, hogy ő Voldemort a sötét nagyúr. Márpedig, Viktor, ha ő a nagyúr, akkor Te mi vagy? A vizesnyolcas? Látszólag elhessegetheted magadtól a problémát, Viktor, de ha most nem statuálsz - mert a statuálás a lényeg - gombamód fognak kinőni a Fidesz helyi érdekű Voldemortjai, Darth Vaderei, Palpatine-jai és egyéb Sith-nagyurai. Akik - mily fájdalom - nagy ívben le fognak szarni Téged, kedves Viktor, és saját zsebre fognak alkotmányos költségeket behajtani...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.