2017. január 24., kedd

ORBÁN TRUMP ALÁ HAJTOTTA MAGYARORSZÁGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.01.23.


A szabadságharc véget ért, jelenthetjük örömmel, győztek az oroszok az Amerika ellen vívott háborúnkban. Putyin levette az orbáni Magyarország nyakáról a liberális Amerika igáját, amelyet örömmel üdvözölt a NER örökös vezére: "Engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, miszerint nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez, nagy szabadság és nagy ajándék." 

Orbán azt elfelejtette bejelenteni, hogy január 8-tól amerikai gyarmat lettünk, de majd a békamenet körbe viszi Budapesten a "Trump-gyarmat lettünk" molinót boldogan. Eddig az elnyomó liberálisoktól nem kellett engedélyt kérni semmiért. Orbán azt csinált, amit akart, legfeljebb megmondták, ha nem tetszett. Mostantól viszont engedélyköteles a nemzeti érdekvédelem, és az engedélyt a legmagasabb világi helyről, Trumptól kapjuk. Mint tudjuk, ő pedig Putyintól.

Egész gyarmati lánc jött létre az eddig szabad és független országok helyett. Amerika orosz gyarmat, Magyarország amerikai gyarmat. Ha elfogadtuk, hogy Trump adjon engedélyt az önrendelkezésre, és alárendeltük magunkat az ő főségének, akkor el kell fogadnunk azt is, ha esetleg ezt az engedélyt visszavonja, vagy bizonyos esetekben korlátozza. Majd megnézzük Trumpot, és összevetjük Obamával, ha valami nem tetszik neki.

Orbán tehát jelenleg két fasiszta szörnyetegnek rendelte alá Magyarországot, és ádáz szabadságharcot vív a még szabad, demokratikus és független Európai Unió ellen, de nem sokáig. Ha Putyin titkosszolgálata, propagandája és hackerei, a vele szövetséges iszlám terroristákkal jól végzi munkáját, Trump által besegítve, akkor a megmaradt utolsó liberális tűzfészket is sikerül felszámolni és a Kreml közvetett uralma alá vonni. Orbán Viktor boldogan rendeli majd alá magát a fasiszta (fedőnevén: "keresztény") Európának, és kér engedélyt tőlük is az önrendelkezésre...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.