2018. december 15., szombat

ORBÁNÉK VALÓDI SZENTHÁROMSÁGA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.12.14.


Halihó! Képtelen vagyok szép estét kívánni, valahogy most nem jön a számra. Békétlen, dühös estét meg mégsem kívánhatok, szarul nézne ki. Abban maradtam magammal, hogy normális jövőt kívánok mindannyiunknak, bár az nem máról holnapra fog megvalósulni. Ettől függetlenül feltett szándékom, hogy felbosszantok mindenkit, aki óvatlanul a jóéjt-puszival gondolta borogatni zaklatott idegrendszerét.

Azok, akik az elmúlt napok agresszív cselekményeinek résztvevői voltak, nem tisztelnek senkit és semmit – mondta Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke pénteken az MTI-nek.

A kormánypárti politikus kifejtette: nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, “a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem“.

Közölte: ami történt, számunkra elfogadhatatlan, mert a törvényeket mindenkinek be kell tartania. A hétköznapi emberek betartják a törvényeket, nem lopnak és nem rongálnak. A törvényeket a politikai provokátoroknak is be kell tartani, ők sem lophatnak, ők sem rongálhatnak. (MTI)

Nincs is csodálatosabb dolog annál, mint amikor egy politikából élő először a magyar embereket, majd egyenesen a kereszténységet, konkrétan a kis Jézust tartja maga elé pajzsként. A múltkoriban nem éppen azon ment az össznépi fideszkeresztényi röhögés, hogy mindenki hülye, aki azt hiszi hogy ilyenkor nem üres a jászol, merthogy oda csak 24-én szokás elhelyezni Jézust, mivel akkor született? Vagy most előre hozta a megszületést tíz nappal a kormány védelmében? Ne tessék már röhögtetni!

Sokat elmond az utolsó kinyilatkoztatás is.

A hétköznapi emberek betartják a törvényeket, nem lopnak és nem rongálnak.

Milyen élhető ország lenne ez, ha a fenti törvény nem csak a hétköznapi emberekre lenne igaz, hanem a kormány minden egyes tagjára, Orbán Viktorra és környezetére, cimboráira, seggnyalóira, pereputtyára is. Akkor most nem lennének dühös emberek az utcán és Latorcai János is békésen ücsöröghetne a templomban.

A pártlapok egymást túllicitálva jajveszékelnek, gyalázkodnak és őrjöngenek, meg persze hazudnak, ami a csövön kifér. Egy pillanatra eltöprengtem rajta, hogy vajon ezek kit akarnak felhergelni jelen állás szerint? Az Orbán-híveket trombitálnák az utcára, hogy védjék meg a bálványt? Nincs elég rendőr, vagy mi a helyzet? Hiszen ezrével nyüzsögtek tegnap este is a tüntetésen. Kevés? Menjenek az utcára a savas bácsik is? Miért nem szerveznek egy imalánccal összekötött békemenetet? Ott vannak a közpénzből vásárolt és közpénzből fenntartott sportcsapatok buszai, tessék összetrombitálni őket, ahogy máskor is, amikor ment az önkéntes fel-alá vonulás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.