2019. augusztus 15., csütörtök

A DAKOTA ROSSZ LÓRA SZÁLLT

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.05.15.


...A Fidesz nem az embereket akarja szolgálni. Sem a településeken, sem az Európai Unió különféle szerveiben nem ez a cél. Soha a büdös életben nem is ez volt a cél. A hatalom megkaparintása és megtartása, erről szól minden. Ezért akarják tönkretenni mindazokat, akik az útjában állnak ennek a törekvésnek. Egyáltalán nincsenek gátak. Morális gátak sem. Ezért dolgoznak a legalja szennyportálok – a Ripost, a nyolcaska, a PestiSrácok -, az eggyel magasabb szinten ücsörgők (mármint a saját hierarchiájukon belül magasabba szinten ücsörgők), mint a Magyaridők Nemzet és a zorigó átveszi és terjeszti az aktuális hazugságot, rágalmat, soha nem bizonyított mocskot. Tipikus fideszes szar, évek óta ezzel operálnak. Aztán hiába nyer meg Juhász Péter akárhány pert, rajta marad a feleségét véresre verő vadállat bélyege. Hadházy sokak fejében a luxusrepkedő mágnás marad, akinek a szülei strómanok.

Ahogy nő a tét, ahogy szorul a hurok, úgy durvulnak az eszközök. Amit Donáthékkal csinálnak, az minden képzeletet felülmúl. És ez nem lesz jobb. Az önkormányzati választások most fontosabbak, mint bármikor voltak. A maffia egyszerűen nem engedheti meg, hogy megtörjék a hatalmát. Márpedig ha az ellenzéki pártok összefogása működik, akkor sok települést vissza lehet foglalni. Az LMP kellemetlenkedni tud, segíteni már nem. A Fidesz magára maradt.

Ráadásul úgy tűnik, új éhesekkel akarja lecserélni a régi elvtársakat. Gondolom, etetni kell a klientúrát, de ha nincs másik torta, az eddigit kell újraosztani. Ezzel csak az a baj, hogy a régiek is enni akarnak. Nem fogadják el szó nélkül, hogy kivegyék a szájukból a sütit. Sorra borulnak a bilik, egész önkormányzatok lépnek ki a Fideszből, sértett párttagok pakolnak ki arról, hogy is működik a bűnszervezet.

Elkezdődött a kapkodás. Az EP-választás nem Orbán tervei szerint sikerült. Igazából mostanában semmi nem úgy működik, ahogy a nagy látnok előre elgondolta. Most rossz lóra szállt fel a botcsinálta dakota, és nem tud leszállni. Ha már Európát nem kaphatta meg, a saját gyűlölt, lenézett, megvetett kis szemétdombját meg akarja őrizni. Bármi áron. És a cselédek dolgoznak, hogy a gazda megnyugodjon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.