2019. december 6., péntek

ISMERJE MEG A LETARTÓZTATOTT FEHÉR PETRÁT, BOLDOG ISTVÁN JOBBKEZÉT A KÉPVISELŐ FOTÓALBUMÁBÓL!

444.HU
Szerző: haszanz
2019.12.06.


Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt gyanúsították meg és tartóztatták le Fehér Petrát múlt héten. A 37 éves, közgazdász végzettségű fideszes politikus egész idáig nem vont magára országos figyelmet.

De nem lehet mondani, hogy ne próbálta volna észrevetetni magát, itt például a 2018-as országgyűlési választási kampányban fidelitasos politikusként (2015-ben választották a választmány alelnökének) arról beszél, hogy az ellenzéki politikusok hatalomért és pénzért bármire képesek.

Fehér Petra neve a 2018-as parlamenti választáson a FIDESZ-KDNP országos listáján szerepelt, igaz, csak 211. helyen, az pedig még a Fidesznél sem befutó hely. Az előző ciklusban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés alelnöke volt, ennek a testületnek most is tagja, Törökszentmiklós önkormányzati képviselője, de ott most éppen nem tud részt venni a munkában, mert a rendőrség tartja fogva.

Helyben leginkább Boldog István fideszes országgyűlési képviselő közeli munkatársaként ismerik. Ezt pedig nemhogy titkolta volna Boldog István, de a képviselő példásan karban tartott Facebook-oldalán kifejezetten hangsúlyos szerepet kap Fehér Petra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.