2020. július 10., péntek

ORBÁN KISEGÉR MERKELNEK: HALLOD, HOGY DÜBÖRGÜNK?

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.07.10.


Orbán Viktor megpróbálta lebeszélni Angela Merkelt arról, hogy kancellári megbízatásának lejárta után visszavonuljon a politikától, de nem járt sikerrel. A miniszterelnök a Polgári Magyarország Alapítvány Európa – cenzúrázatlanul – online konferenciáján beszélt erről. Szinte csak zárójelben említette ezt a magyar miniszterelnök, mintegy számára mindennapos momentumként, érzékeltetvén, hogy ő is annak a klubnak a tagja, ahová Merkel kancellár is lejár sörözni és ahol a fontos dolgok elrendeződnek. 
Lóf@szt, mama, hogy klasszikusokat idézzünk!

Orbán Viktor Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén kormányfő társaságában mondott beszédet, amelyben Merkel abban a megközelítésben került említésre, hogy Orbán szerint jó, hogy „ők még mindig itt vannak, mert az egyetlen nyugati politikus, aki ma is aktív, és a Szovjetunió összeomlása után is részt vett a kontinens alakításában, az Angela Merkel, aki éppen távozóban van.”

Ebben az összefüggésben mondta Orbán, hogy megpróbálta rávenni Merkelt, hogy maradjon még köreikben, a nagy öregek között, szükség van rá, mert nélkülük, tapasztalt öreg rókák nélkül, mivé lenne Európa...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.