2021. március 8., hétfő

HALLÓ, 1818? TESSÉK MINKET MÉG HÜLYÉBBNEK NÉZNI!

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.03.08.


1818. Ez az a telefonszám, amely nem jutott Orbán Viktor eszébe a Kossuth Rádióban, pénteken reggel. Az vesse rá az első követ, akivel még nem fordult elő hasonló, senkinek a feje nem káptalan. Szerencsére a miniszterelnök kivágta magát a slamasztikából, azt mondta, hogy majd Müller Cecília közli. De Müller Cecília sem mondta meg, az állampolgárok így kénytelenek voltak a sajtóból értesülni, hol tudják az esetlegesen tévesen megadott adataikat módosítani.


Mert csak az lehet, hogy az állampolgár téved, ő adta meg tévesen a saját adatait. Ezért történhetett, hogy olyan embert is berendeltek oltásra, aki be volt már oltva. Ráadásul nem a lakóhelyére hívták, hanem egy tőle távoli, nem egyszer több száz kilométerre lévő településre.

Ezt mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádióban, vagyis, mi, magyar állampolgárok, megint le lettünk hülyézve. Annyi agyunk sincs, hogy jó adatokat adjunk meg magunkról a bennünket kérdező államnak. Nem jelezzük a kormánynak, ha elköltöztünk, vagy hogy időközben megkaptuk már az oltást...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.