2021. április 15., csütörtök

GÓLYÁK ÉS GYEREKEK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.15.


Amiatt, hogy – miként tegnap vizsgálódtuk – gólyagyilkosnak állította be egy túlbuzgóan infantilis honfitársunk Semjén miniszterelnök-helyettest, ő a vadászattal fel nem hagyott, anyagi kár őt nem érte. Sőt, továbbra is miniszterelnök-helyetteskedik, s mint láttuk, buzgón nyújtogatja be a törvény-, és rendelettervezeteket, amelyek tönkre teszik az életünket. Rajta karcolás nem esett, meg nem rendült, kétségbe nem esett, csupán a jó hírét félti, de olyanja már rég nincsen. Másrészről annyira átlátszóan hamis volt a fotómontázs, hogy önmagáért beszélt, összességében legyintést érdemel csupán.

Innen következik, irreleváns az, hogy Semjén miniszterelnök-helyettest gólyagyilkosként, kisdedóvóként vagy bánatos Szűz Máriaként jelenítjük meg, voltaképp nem oszt és nem szoroz. Semjén miniszterelnök-helyettes nem gólyagyilkosként, hanem miniszterelnök-helyettesként bukott meg, viszont, hogy a napja végleg leáldozzon, arra várni kell egy évet, és választói akarat is szükséges hozzá. Viszont az Origo névre hallgató sajtóipari termék most fizet Márky-Zay Péter feleségének kétmilliós sérelemdíjat.

Azt állította róla ugyanis, hogy szülésznőként csecsemők halálért volt felelős. Egy kisded az nem gólya, és az Origo sem infantilis honfitársunk Facebook akciója, hanem komoly, kormánypárti és általa eltartott – tehát az adófizetők pénzén hizlalt – sajtótermék, bár inkább mocskolódó pártfaliújság. Kiderült persze, és a bíróság is megállapította, hogy Márky-Zay feleségével szemben még csak efféle gyanú sem merült fel, viszont ő azóta a rágalmazás miatt a szakmáját abbahagyta, mert folyamatosan zaklatták. Két év elteltével kap kétmillió forintot.

Ez még azt sem fedezi, ami anyagi kiesése volt az incidens miatt, a jó híréről, szakmai hiteléről, lelki károkról nem is beszélve. Mindezt pedig azért kellett elszenvednie, mert Márky-Zay Péter felesége. Ez náci tempó, és ez az általános a KESMA kebelébe tartozó több száz sajtóipari termékben újságtól, internettől kezdve rádióig és tévéig bezárólag. Ezekből naponta ömlik az ocsmány mocsok, amivel emberi életeket tesznek tönkre, anyagilag, erkölcsileg taposnak sárba. És nem mindenki olyan szerencsés, hogy ebből ép bőrrel kerüljön ki, ha megtépázva is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.