2021. július 24., szombat

A KERESZTÉNY GYŰLÖLKÖDŐK EGYRE JOBBAN NÉPSZERŰSÍTIK A MELEGJOGOKAT ÉS ELŐSEGÍTIK AZ ELFOGADÁST

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.24.


A kultúrharc új formát öltött, a zsidók helyébe a melegek, az antiszemitizmus helyébe a homofóbia lépett (illetve kombinálják a kettőt, mint régen: a liberális zsidók terjesztik a homoszexualitást). A 21. századi nácik és fasiszták számítása viszont abban különbözik, hogy míg a zsidókat jól el tudták különíteni a nem zsidóktól, meleg identitású ember bármelyik családba születhet, még fasiszta miniszterelnök családjába is.

Soha ennyien nem vettek részt Budapesten a Pride felvonuláson, mint ebben az évben, amikor Orbán gyűlöletpropagandát indított a homoszexuálisok ellen, és törvény által is üldözi a szexuális kisebbséget. Az orbáni retorika hajszálra megegyezik a náci propaganda módszereivel és stílusával, s az antiszemitizmushoz hasonló gyűlölet felkorbácsolására törekszek a melegekkel szemben. Orbánt azonban csak a kereszténységet meghamisító, gyűlölködő fanatikusok támogatják, továbbá azok a korlátolt emberek, akiket meg tud téveszteni a hazugságaival. Ezek ugyanazok, akik egy szabolcsi ablak nélküli vályogviskóban elhitték, hogy a bevándorlók hozzájuk akarnak beköltözni, és az ő közmunkájukat akarják elvenni.

Világjelenség, hogy a fasiszta politikai mozgalmak támogatására mozgósított fundamentalista keresztények fanatizálására beindított homofób propaganda kontraproduktív. A szeretet vallásának képviselőiből ugyan gyűlölködő fasisztákat csinál, de világszinten növeli a melegjogok és a homoszexuálisok elfogadottságát. A világ fasisztái és náci gyűlölködői a zsidók helyére a homoszexuálisok elleni gyűlöletet helyezték, ugyanannak a “keresztény” fasiszta tömegnek a megnyerésére, akik az antiszemitizmus legnagyobb támogatói is voltak. Ezek ugyanazok a keresztényfasiszták.

A melegjogi küzdelem óriási lendületet kapott a világ keresztény fasisztáinak támadásával. Maguktól soha az életben nem értek volna el ekkora publicitást, támogatást, elfogadást és rokonszenvet, mint a magukat – ki tudja mitől? – kereszténynek nevező képmutató, farizeus gyűlölködők támadásai nyomán. A fogukat csikorgató, kegyelemről papoló, de “törvénykező” fasisztákkal szemben egy náluk ezerszer szimpatikusabb, tisztességesebb, korrektebb, sok esetben erkölcsösebb emberek és azok szimpatizánsai állnak.

Mert ne nyissunk vitát arról, hogy Orbán Viktor és egy melegházasságban élő kedves pár közül ki az erkölcsösebb. Vagy a hazudozó, rágalmazó, a híveit becsapó, az egyházát is meglopó szélhámos Németh Sándor morálisan meg sem közelít egy monogám, homoszexuális kapcsolatban élő törvénytisztelő, korrekt és tisztességes embert. Legtöbbjük még a Bibliát is helyesen értelmezi ezekkel az uszító álkeresztény fasisztákkal szemben, mert tisztában vannak azzal, hogy mindenki hit által igazul meg, kegyelem által üdvözül, a keresztényfasiszták semmivel nem különbek náluk, sőt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.