2021. december 8., szerda

MÁRKI-ZAY PÉTER: AZ EURÓPAI UNIÓ JÖVŐJE FÜGG ORBÁN LEVÁLTÁSÁTÓL

HÍRKLIKK
Szerző: HARKAI PÉTER
2021.12.08.


Gőzerővel tart az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének nemzetközi kampánya, az utóbbi hetekben többször járt már külföldön is. A legutóbbi bejelentés szerint eközben új pártot is szeretne létrehozni. A kérdés az, hogy így mi lesz a Mindenki Magyarországa Mozgalommal? Erről is kérdeztük a mozgalom elnökét, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjét, Hódmezővásárhely polgármesterét, Márki-Zay Pétert.


- Késő este hívott vissza, hazafelé tartva a kocsijából, ami érthető, hiszen rengeteget tárgyal. S ha ez nem lenne elég, egyúttal újabb kihívást keresett és bejelentette egy új, konzervatív párt megalakítását is, holott következetesen nem kívánja párttá alakítani a Mindenki Magyarországa Mozgalmat. Miért?

- Egyszerű: a mozgalomban nagyon sok, különböző párthoz tartozó ember van és óhatatlan, ha ezeknek az embereknek választaniuk kellene az adott párt és az MMM között, akkor veszíthetnénk sok értékes embert, aki eddig lelkesen dolgozott az ellenzéki összefogáson. Szép számmal vannak köztünk, lelkes civilek is, akik párthoz nem, de mozgalomhoz szívesen kötődnek. Mindezt semmiképpen sem kockáztatnánk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.