2022. április 12., kedd

A BALLIB EGYETEMI MEGMONDÓÉRTELMISÉGRŐL (BAJOMLESZEBBŐLPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző: jotunder
2022.04.10.


Vásárhelyi Mária tudományos kutatóként és liberális orákulumként nyilvánult meg egy szép fontosat. Elmagyarázta, hogyan hekkelte meg a FIDESZ az előválasztást.

Tekintsünk el attól a ténytől, hogy a FIDESZ nem hekkelte meg az előválasztást, koncentráljunk a következő mondatra



"Legalább 40 éve foglalkozom közvéleménykutatással, figyelemmel kísérem a nemzetközi trendeket és más országok választási kutatásait is, de olyat még soha sehol nem láttam, hogy két választási forduló között a semmiből előkerül csaknem kétszázezer, döntő többségében középosztálybeli fiatal, aki az első fordulóban nem szavazott, most viszont boldogan odaállt a sorba, hogy MZP-re adhassa voksát. "

Az mtmt.hu-n általában a jelentős konzervativ professzorokat szoktam megnézni, most kivételt tettem. Mária asszony egyetlen nemzetközi "tudományos" publikációja, a figyelemmelkisérés (nincs hosszu i) negyven éve alatt a Paul Lendvai házi újságában jelent meg, az utóbbi 15 évben magyar "tudományos" publikációit a Mozgó Világban közölte. Itt most befejezem a máriázást. A magyar ballib egyetemi megmondóértelmiség harminc éve mondja ugyanazt, harminc éve publikálják az életművüket a Moving Worldben, és harminc éve kell nekem szellemi világitótoronyként nézni rájuk.

Én értem, hogy Lánczi és társai sokkal kártékonyabbak, a megadjáik még náluk is.

ITT OLVASHATÓ

 vállalhatatlanabbak, de mindennek van határa. (ha minden jól megy holnap már újvincent)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.