2022. szeptember 24., szombat

drMÁRIÁS ÚJ FESTMÉNYE: ORBÁN VIKTOR BRÜSSZELI NYOMÁSRA BOCSÁNATOT KÉR AZ ÁLLATVILÁG LMBTQ KÉPVISELŐITŐL

FACEBOOK
Szerző: drMÁRIÁS
2022.09.23.


Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől, megáldja őket, majd megkéri, hogy legyenek szolidárisak a hamarosan hozzájuk a városból menekülő hetero állatokkal és emberekkel
2022, 100 x 80 cm, akril vásznon

Nagy a baj! A megfizethetetlen rezsiköltségek miatt egyre többen kényszerülnek elhagyni hagyományos lakhelyeiket a városban. Fűtés, világítás nélkül kényszerűen választják a visszatérést a természet ölére, ahol ugyancsak nincs se áram, se fűtés, azonban cserébe kiváló a levegő, találni itt-ott tűzifát, sőt, akár enni-innivalót is ingyen, jóllehet a drágulás miatt az alapvető élelmiszerek megvásárlásától már rég elbúcsúztak a városokban.
Kedvenc célpontjaik között szerepelnek a még szép, érintetlen erdők, ahová régen legfeljebb kirándulni mentek. Ilyen a Dobogókő is, különösen azért, mert sokan azt gondolják, hogy itt dobog szeretett bolygónk szíve, ezért úgy gondolják, itt biztosan sikerül majd túlvészelni a katasztrofális időszakot.
Ekkor derült ki, hogy a dobogókői erdőben van egy kis köztársaság, amelyet az LMBTQ állatok kiáltottak ki maguknak, ahol már évtizedek óta működő autonóm közösségükben paradicsomi béke és szeretet honol. A farkasok nem bántják a nyuszikat, a rókák és a kutyák közös kulturális programokat szerveznek a kacsákkal és a galambokkal, a lovak, szamarak, öszvérek pedig boldogan szorgoskodva segítenek teherhordással a bárányoknak, fácánoknak, őzeknek.
Amikor azonban tömegesen kezdtek hozzájuk érkezni a városi emberek idilli békéjüknek vége lett: kisajátították legszebb tisztásaikat, a vizekhez való hozzáférésüket, kunyhókat építettek össze-vissza gyönyörű erdejükben, hangoskodni és erőszakoskodni kezdtek.
Ekkor az állatok közösségének ügyvédje, a róka felhívta Orbán Viktort és segítséget kért tőle a helyzet megoldására.
Viktor hamarosan a helyszínre érkezett, bocsánatot kért tőlük a múltban történt kellemetlenségekért, az ellenük való kampányolásért és a velük való riogatásért, majd megígérte, hogy megvédi őket, amennyiben cserébe területük egy részét átengedik a heteró állatoknak és embereknek.
Az állatok gyanakodva hallgatták az Assisi Szent Ferencnek öltözött miniszterelnököt, de mivel nem volt más választásuk, belementek az ajánlatába. Ekkor Viktor megáldotta őket és a nyelvükön szólva köszönetet mondott nagylelkű szolidaritásukért és befogadásukért, amivel párhuzamosan az emberek egy újabb jelentős csoportja a háttérben megkezdte a letelepedést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.