2023. április 24., hétfő

ELSŐKÉNT LÉPTÜNK, ITT A MOBIL NÉPSZAVA

NÉPSZAVA
Szerző: NÉPSZAVA
2023.04.24.


...A több hónapos munka eredményeként elkészült mobil Népszava hagyományos újságolvasási élményt nyújt, miközben megfelel az új hírfogyasztási elvárásoknak

– mondta Németh Péter, a lap főszerkesztője. – A mobil Népszava azon túl, hogy a felhasználó számára számos élethelyzetben könnyebb olvasási módot kínál, extra tartalmakat is nyújt – tette hozzá. Így az új mobil Népszava tartalmaz képgalériát, videós tartalmakat, a szerzők saját hangon tolmácsolják gondolataikat és elérhető a Népszava podcast sorozata is, a Hol élünk?. Extra, alkalmanként megjelenő tartalom lesz a mobil lapban, a 16 oldalas nyomtatott változathoz képest a +17. oldal. Az előfizetők egy archívumot is kapnak, ahol visszanézhetők a korábbi lapszámok. Mindezen túl egy kattintással a legfrissebb hírek is olvashatók a Népszava Online-ról, amelynek teljes tartalmát akár a mobil Népszavában is elérhetik az olvasók. Szintén az olvasási élményt segíti, hogy a mobil alkalmazásban változtathatók a betűméretek és beállítható a sötét üzemmód is.

A megjelenés napjától, azaz április 24-től a regisztrált felhasználók 1 héten keresztül szabad betekintést kapnak a mobil Népszavába, majd a bevezető áron 200 Ft/nap, illetve 2000 Ft/hónap árért juthatnak hozzá.

Regisztráció: mobil.nepszava.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.