2024. január 30., kedd

ZEBRÁDIÓ - AHOL FINOM ZENÉK ÉS VALÓDI HÍREK SZÓLNAK

ZEBRÁDIÓ
Szerző: ZEBRÁDIÓ / KLUBRÁDIÓ
2024.


Hallgasd online a Zebrádiót, ami különleges vállalkozás, de legalábbis nem szokványos a mai Magyarországon! Szabadság és minőség egyben. Olyan internetes zenei csatorna, amelyen a nap huszonnégy órájában prémium minőségű, mégis dallamtapadással fenyegető számok egyedi, máshol nem hallható válogatása megy. Mellé pedig mindenféle manipulációtól, cenzúrától mentes, tiszta, valódi információk hazánkról és a világ folyásáról. Sok-sok jó zene a Zebrádió műsorvezetőinek ajánlásaival, valamint lényegre törő és hiteles beszámolók a nap legfontosabb eseményeiről minden órában.

Ezt kínálja indulásakor az új adásfolyam.

A Zebrádió a Klubrádió zenés csatornája, egy olyan közszolgálati feladatokat ellátó médium projektje, amely 2001 decembere óta sugározza Magyarországon egyedülállóan sikeres talk & news formátumú műsorát. A friss zenei csatorna létrehozásának oka, hogy a nyitott, érdeklődő, a szabadságot és a minőséget különösen fontosnak tartó közönség számára újabb, alternatív tartalmakat, további választási lehetőséget kínálhassunk, valamint olyan új hallgatókhoz is eljuttassuk a Klubrádió-minőséget, akik az anyacsatornáétól eltérő tartalomra vágynak. Kifejezett célunk, hogy megmutassuk: lehet jobb zenés rádiót is csinálni annál, mint amit az állami frekvenciákon működő adók nyújtani képesek!

A Zebrádió létezése bizonyítéka annak, hogy a Klubrádióban valóban minden hallgatóra gondolunk, azokra is, akik a nap egy részében nem tudnak, vagy nem akarnak szöveges tartalmakat fogyasztani, pusztán jó zenére vágynak.

A klubrádiós kötődés ugyanakkor folyamatosan hallható lesz, hiszen a Zebrádión minden egész órakor a Klubrádió hírei szólnak, emellett hétköznap három időszakban, délelőtt 9.00-12.00 óra között, délután 13.00-16.00 óra között, illetve este 18.00 és 21.00 óra között jól ismert klubrádiós műsorvezetők konferálják a műsort.

Ha szabadságra és minőségre, vagy egyszerűen csak jó dalokra vágyik, próbálja ki, kapcsolja be a Zebrádiót, a Klubrádió zenés csatornáját!

Zebrádió szlogenje: A minőségi zenék rádiója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.