2024. február 9., péntek

AN: MINDENKI MENJEN TÜNTETNI NOVÁK ÉS VARGA ELLEN

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.02.08.


Orbán egy hazugsággal megpróbálta elejét venni a társadalmi tiltakozásnak, mert Orbán kormánya és Novák Katalin kegyelmet adott egy pedofil bűncselekmény eltussolása miatt elítélt bűnözőnek. Ez a pedofília és a pedofilok intézményes védelmezése. Novák nem független Orbántól és a Fidesztől, Varga Judit aláírása nélkül pedig nincs a kegyelem.

Az alkotmánymódosításban önmagukat akarják eltiltani attól, amit ők tettek, holott elég lenne nem megtenni azt, amiben vétkesek. Alkotmánymódosításban ismerik el a bűnüket, ítélik el saját tetteiket közvetve, de nem ismerik el a felelősségüket, hanem ellenkezőjére használják: hogy ne kelljen felelni semmiért.

Orbán jogászkodik, hogy a felelősséget lerázza magáról, az általa felügyelt igazságügyi miniszterről, Varga Juditról, és az általa kinevezett, kézzel vezérelt Novák Katalinról. Novák az áldozatokat sértő, megalázó és bántalmazó döntése után cinikusan azt mondta, hogy „minden kegyelmi döntés megosztó”. Hazudik, mert ez a döntés nem oszt meg senkit.

Ez a kegyelmi döntés egyértelmű, az egész társadalom egy emberként ítéli el, mint ahogy az is egyértelmű, hogy nincs rá magyarázat, s a pedofília eltussolása miatt elítélt K. Endre a Fideszhez és az Orbán-családhoz közel áll, emiatt kapott kegyelmet. A pedofília elrejtése, eltussolása, az áldozatok elhallgattatása a pedofil bűncselekmény része.

Ezért hazug Orbán és Novák minden szava arról, hogy pedofilnak nincs kegyelem, mert ők egy pedofilnak adtak kegyelmet, aki a kiszolgáltatott gyerekeket arra akarta kényszeríteni, hogy vonják vissza a feljelentésüket, miközben egy társuk öngyilkos lett a zaklatás miatt. Nem a jogszabályok hiányoztak, hanem a tisztesség és a gyerekekkel való együttérzés.

Péntekre tüntetést hirdetett a Momentum a Sándor-palota elé Novák Katalin lemondását követelve. Csatlakozik hozzájuk az Országos Közös Akarat (OKA), amelynek programja 4 órakor kezdődik a BM előtt, és onnan vonulnak 6 órára a Várba, ahol csatlakoznak majd a Momentum tiltakozásához. Aki teheti, menjen el a tüntetésre!

Tiltakozzon mindenki az embertelenség, a könyörtelenség, a gyermekbántalmazás ellen, a hazudozás ellen, és követelje ezeknek a gazembereknek a távozását. Azt elképzelni sem lehet, hogy a hatalmát bebetonozó diktátor távozzon, pedig Orbán az elsőszámú felelőse az ügynek. De azt ki kell követelni, hogy a két illiberális, hazug, karrierista némber távozzon.

Az Orbán-rezsim ne alkotmányt módosítson, hanem saját magán változtasson. Vállalja a felelősséget, kérjen bocsánatot az áldozatoktól. Távolítsa el Novákot és Vargát a közéletből. Ezek a tettek teszik hitelessé az üres szólamokat a pedofíliával szemben. Amíg ezek nem történnek meg, addig Orbán és a Fidesz a pedofíliát védelmezi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.