2024. május 29., szerda

KOVÁCS ZOLTÁN: A FIDESZ LEKEZELI AZ ORSZÁGOT A HÁBORÚPÁRTI JELZŐVEL

KLIKKTV
Műsorvezető: NÉMETH PÉTER
2024.05.28.



Régen, amikor még szabad, nyitott társadalomban hitt Kövér László eszmetársaival, ők sem képzelték, hogy 9 és fél millió ember egyféleképpen gondolkodik, ma pedig bezárkózó öregemberek lettek – mondta a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője arról, hogy az Országgyűlés elnöke kijelentette, hogy aki magyar, az a Fideszre szavaz. Aki már abban a korban van, hogy rálát a világra, az ezt meghallja, és azt mondja, milyen hülyeség – tette hozzá. „A Fidesz hatalommegszerzési és megtartási technikája, hogy kijelentik, hogy kik ők, és akik nem ők, azok romlott, züllött, rossz jellemű emberek.”

Kovács Zoltán emlékeztetett, az is ilyen volt, amikor kitalálták, hogy ők polgárok, amikor rájöttek, hogy nincs liberális játékterük, mert azt az SZDSZ elfoglalta. „Akkor tettek egy fél fordulatot jobbra és kinevezték magukat polgároknak, aki pedig szimplán polgárnak gondolta magát, az rossz ember volt.”

Végtelenül leegyszerűsített kampánnyal sokszor nyertek már a történelemben, aztán láttuk is, hogy mi lett belőle – hívta fel a figyelmet. Ezt az egész „háborúpártiságot” kikérem magamnak – folytatta Kovács Zoltán azzal, hogy ha nem a Fideszre szavaz, akkor a háborúra szavaz. „Ez gyakorlatilag az ország egészének lekezelése, így politizálni Európa közepén, hogy kettészakítja az országot, mégiscsak túlzás.”

Az újságíró szerint semmit nem akar már a Fidesz, mint választást nyerni, mert itt már nincs értékalapú politizálás, közben pedig az ország csúszik lefelé, a legszegényebb térség legszegényebb országa lettünk. Kovács László a műsorban beszél még a magyar nemzeti vagyon birtoklásáról, az uniós választásról és az állami televízióban rendezendő vitáról is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.