2017. január 18., szerda

AZ ORBÁN NEVŰ MÁR SZART SEM ÉR NEKTEK? TRUMP NÉLKÜL SENKIK VAGYTOK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.01.17.



Azt hittem, valami ócska hülye vicc, de nem. Ennél groteszkebb ma már nem lesz, úgyhogy iderakom, beszéljük meg. Miután kilógó nyelvvel és önelégülten rángatózó egóval, fényességes istenkirályunk elsőként gratulált minden idők Donald Trumpjának az ő nem remélt megválasztásához, kiderült, hogy dehogy lesz ott ő az amerikai főripacs elnöki beiktatásán.

Lássuk be (mondjuk, mi beláttuk), azért annyira nem fontos ő amerikai időszámítással és léptékkel mérve, még a Trump-féle moralitás latrinájából szemlélve sem, ezért aztán az egész magyar kormány, megtámasztva a barnanyelvű médiával ráizgult – megválasztása óta számomra érthetetlen és felfoghatatlan lelkesedéssel lefetyelik a hátsóját, ódákat zengenek róla és istenítik – az új világrendet megtestesítő, egyébként arcpirítóan közönséges és kiszámíthatatlan pojácára. Hogy miért, arról már írtunk korábban, és most is teszek egy kísérletet e nem mindennapi elmebaj tisztázására. A nap legviccesebb híre következik.

Ha tehát az Orbán nevű Viktornak nem sikerült elérnie, hogy meghívják a január 20-i beiktatási ceremóniára, majd szerveznek Trump-partit helyben. Igaz, hogy azon meg maga a kettőisten nem lesz jelen, de fájdalomdíjként olyan hatalmas nevek lépnek fel a péntekre szervezett buliban, hogy az érintett is megnyalogatná az összes ujját.

Az van, hogy az ’56 Lángja Alapítvány szervezésében péntek este fergeteges bulira kerül sor Budapesten, ahol olyan világhírű művészek szolgáltatják majd a jó hangulatot, mint Bayer Zsolt, Bencsik András, Bogár László vagy Nógrádi György. A hvg.hu szerint kormány seggéből kilógó civilek kiküldtek egy meghívót, amiben se a konkrét helyszín, se az időpont nem szerepel (de, közben megtaláltam). Viszont a lényeg, hogy várják Trump (és nyilván a magyar kormány) egyenesen beszélő, a politikai korrektségtől sugárban okádó híveit. Értsd mindenkit, aki úgy érzi, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolat kialakulását szeretné támogatni, aki a migráns-kérdés (- így!) ügyében a korlátozott és ellenőrzött, kvóta-kényszer nélküli politikát támogatja.

Azokat is, akiknek elege van abból, hogy saját nemzetük szeretete miatt szélsőséges elemként kezelik és rendszeresen megbélyegzik,és mindenkit, aki a konzervativ (– így!) értékek megőrzésének szükségességében hisz.

Mert szerencsére a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilúgozza a gondolkodás képességét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.