2015. november 23., hétfő

LUXUSBÓL A POKOLBA

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő


Spanyolország, Kanári-szigetek, napsütés, és egy jó munkaajánlat - maga a megvalósult álom, ami gyorsan pokoli tortúrává változott. Nem lehet elég gyakran hangsúlyozni, mennyire fontos megfelelően tájékozódni, mielőtt belevágnánk egy külföldi munkavállalásba. Imola története tele van tanulságokkal. A képekért külön köszönet neki.
„Már több mint egy éve, hogy hazatértem. Ez alatt az idő alatt sokszor gondolkoztam azon, hogy el kéne mesélnem a történetem, hogy más ne járjon, úgy ahogy én.
Ez a pillanat most jött el, hiszen már megbékéltem a történtekkel és megbocsájtottam mindenkinek.
A szakmai vizsgáim előtt egy évvel, 18 évesen úgy döntöttem most már ideje lenne külföldön dolgozni. Mivel már 4 éve fotóztam, munka szinten is, úgy gondoltam fotósnak állok. Mindig is szerettem dolgozni, szerettem új embereket megismerni. Hittem magamban.
Jött is egy ajánlat. Kanári-szigetek, egész nyárra. Kapva kaptam a lehetőségen, összepakoltam szinte az összes cuccomat és elindultam egy idegen helyre, ahol senkit sem ismerek, egy idegennek dolgozni, aki amúgy magyar származású.
Még Magyarországon az indulás előtt két nappal kiment a bokám, olyan szinten, hogy sínben kellett volna maradnia egy hónapig. Már az első nap kiderült számomra, hogy ez nem így lesz, és ennek következményei is lehetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.