2015. november 26., csütörtök

TE TETTED EZT, ORBÁN! - STADIONORSZÁG ROTHADÓ EGÉSZSÉGÜGYE

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből


Minden kormány civilizáltságának fokmérője, hogyan bánik a kiszolgáltatottakkal.
A NER a megalakulása óta sanyargatja az egészségügyet és a beteg embereket. Az állandó forráskivonásokkal a teljes ágazatot a katasztrófa szélére taszították, és nem hogy a kiút nem látszik, de az sem, hogy Orbánék egyáltalán felismernék a helyzet súlyosságát.
Az Orbán-barbár-kormány talán legnagyobb szégyene a magyar egészségügy helyzete:
1. A szakma hatalmas munkaerőhiánnyal küszködik, hiszen orvosaink, ápolónőink tömegesen menekülnek nyugatra, és az elvándorlás mértéke egyre csak nő.
2. Életüket végigdolgozó, többmillió forintnyi járulékot befizető emberek kapnak megalázó börtönkosztot az állami kórházakban. Darált löncshús, kefír, parizer, szelet kenyér a mindennapos menü, mint arról egy sokkolóan realisztikus blog tudósít.
3. Az egészségügyi dolgozók egészen gyalázatos 70-80 ezres nettókért güriznek, állandóan túlhajszoltak, sokszor egyetlen nővér jut 25-30 betegre.
4. Egy csípőprotézis-műtétre akár éveket, de egy allergológiai vizsgálatra vagy rákszűrésre is kemény hónapokat kell várni. A várólisták miatt sokan leromlott vagy már gyógyíthatatlan állapotban jutnak el a túlélést jelentő terápiáig.


ITT OLVASHATÓ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.