2015. december 13., vasárnap

ORBÁN VISSZAVONT INTGERJÚJA ÉS SEMJÉN ÜRGEBŐRE

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2015.12.13.


 
Az MTI-t illető egyik hír a közelmúltban az volt, hogy honnan a szöszből tudhatnak egy meg nem jelent interjúról?
Aminek a közlését mindjárt 
vissza is vonják. A legnyilvánvalóbb forrás az időutazás. Esetleg a Fidesz pártszékháza, illetve Orbán Viktor magánsajtósa.
Ami önmagában is a kádárizmust idézi. De a megfogalmazott gondolatok, a baloldali összeesküvés felvetése menekültügyben, legalább annyira. Vagy még inkább. vagy már nem is annyira a kádárizmust, mint az előtte lezajlott évtizedeket. Amikor is még az időjárás által, jégesővel elvert termés is az imperialista beszivárgók, az ürgebőrbe varrt szabotőrök miatt ment tönkre. Akik természetesen bevallották. Ahogy annak idején a boszorkányok is bevallották azt, hogy az ördöggel háltak. A bevallást megelőző módszertan sem sokat változott. Legfeljebb kiegészült. Mert a középkorban még nem volt elektromos áram, és idegmérgekből is a természet palettájára voltak csak utalva az inkvizítorok. Ellentétben a Boross-féle
 intellektuális csúcspontot képviselő korszak Gestapo-jával, majd a helyükre költözött ÁVH-val. Alig cserélt állománnyal. Mert egy szegény országnak, mint tudjuk, csőcselékből is csak egyre telik. Miközben van egy réteg, amiből természetes módon nemhogy egyre telik, hanem egy van. Mármint demokráciában.
Ez a réteg nem más, mint a szavazói bázis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.