2015. december 13., vasárnap

ÜZENET ORBÁNNAK: MEGVETTEM A FÖLDEKET, MIT VEGYEK MÉG? MÉSZÁROS LŐRINC


GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: András
2015.12.13.



Bocs főnök ha zavarlak, de kicsit összezavarodtam az elmúlt hetekben. Ez a földvásárlás eléggé kikészített, most nem tudom, hogy egy hét alatt hatszáz hektárt vettem neked négyszázmillióért, vagy négyszáz hektárt hatszázmillióért.

Na majd elolvasom az újságban, azok a firkászok úgyis mindig a nyomomban vannak. Igyekszem nem adni nekik egy interjút sem hiszen akkor kiderülne mekkora bunkó is vagyok az üzlethez, de a múltkor mégis beszéltem a Hír tévével, igaz, később jutott eszembe ők már nem a barátaink. Na mindegy, remélem nem sokan látták mennyi hülyeséget hordtam össze a riportban.
Szóval eddig minden rendben van a földekkel, a fél megye már a tied meg Anikóé, itt van minden papír a kft irodájában. Majd egyeztessünk mikor adjam el neked, addig is szépen gyűlik a felvett támogatás a számládon. Majd kell pár közmunkás aki lekaszálja a gazt, de azzal még ráérünk akkor, ha megint a keményen dolgozó kisemberrel akarsz példálózni. Még szerencse, hogy küldtél mellém pár okos embert akik rendben tartják a dolgaid, nekem ez meghaladja a képességeimet. Még mindig nem tudom követni mikor mit nyerek a pályázatokon, és főleg mennyiért, néha csak állok ott hülyén, mikor erről kérdeznek. Már annyi a cégem, hogy gázszerelő koromban éves szinten örültem volna ennyi megbízásnak csak a száma miatt, de már akkor is utáltam volna megcsinálni azt, hiszen sosem szerettem dolgozni. Ezért jó hogy ismerlek, így csak a nevem kell adni a te dolgaidhoz, és még én is szépen keresek rajta. Ja, majd elfelejtettem, a papától megvettem a bányát ahogy megbeszéltük, már utaltam is a pénzt. Rendes gyerek vagy te, ha a szülőkről így gondoskodsz. Az a néhány milliárd biztos jól jön nekik öreg napjaikra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.