2015. december 1., kedd

VÁRURAK ÉS VÁRJOBBÁGYOK

PUPU BLOGJA

Szerző: PuPu


Ha ma alakulna a Fidesz, szóba se kerülhetne a narancs, helyette valószínűleg egy alma lenne a logó – egy aranyból készült országalma, habár – gyémántok hiányában - nem biztos, hogy ez hűen tükrözné saját magáról alkotott értékítéletét.
De azt azért már bizonyára unhatta, hogy felséges orra az alattvalók seggelyukával van egy szinten, és unhatta a barkásmegoldásokat is, meg aztán öregszik is, és a francnak sincs kedve egy koron túl székre állni, onnan egy nagyot kiáltani.
Megkereste tehát az egyetlen szóbajöhető megoldást, majd felmászott egy székre és elkiáltotta: Enyém a Vár, tietek a lekvár!
Lásd: nyakig ülünk a lekvárban…
Ezzel meg is kezdődött a tervezés a Miniszterelnöki Hivatal  költöztetésére, a budai Királyi Várba.
Megfelelő embert a megfelelő helyre.

De, hogy ne érezze magát egyedül, maga mellé költözteti Pintér belügyminisztert, meg a Vargamiskát – jó az, ha a pénzesláda állandóan szem előtt van - ha néhány kilométerrel meg kell toldani a felcsúti szuperexpress pályáját, kéznél legyen a forrás.
Pintér meg maga a felismert szükségszerűség – már régen leesett volna a létrája, ha ismerik a kulcs helyét, mely azt a széfet nyitja, melynek polcán ott hever egy vastag, Orbán Viktor feliratú iratgyűjtő, benne Pintér életbiztosítási kötvényeivel...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.