2016. január 6., szerda

LAKÁSTÁMOGATÁS - AZ KAPJA A MILLIÓKAT, AKI BIZONYÍTJA, NINCS RÁSZORULVA

NYUGATI FÉNY 
Szerző: Első Kézből 
2016.01.05. 

Kiadta az új jelszót a miniszterelnök. Orbán a pártja kongresszusán tette egyértelművé: az új kampánytéma a CSALÁD lesz a fideszes kommunikációban.
A múlt ködébe vész már a „polgárok”, leszálltak a „zemberekről”, és nem jött be a „keményen dolgozó kisember” sem. Ami működött, az a migránsokkal szemben gerjesztett félelempropaganda, ami viszont egyre inkább kifulladni látszik.
rendőrség statisztikái szerint az elmúlt 30 napban több olyan nap is volt, amikor az elfogott migránsok száma nulla (0) volt. Célország eddig sem voltunk, ezután sem leszünk, de amióta nem rajtunk keresztül mennek a vágyott nyugatra a szírek, már azzal sem lehet riogatni, hogy elveszik a magyarok munkáját.
Így hát sürgősen kellett valami új téma, hogy a menekülthisztériával megszerzett támogatókat megtartsák. Ez lett a családtámogatás ügye, illetve annak is egy speciálisan perverz, fideszes formája.
Ha ugyanis megnézzük a kormány új szuperfegyverének szánt CSOK-ot (családi otthonteremtési kedvezmény), abból egy dolog rajzolódik ki napnál világosabban:
ez a tehetős felső-középosztálybeliek, vagyis a fideszes törzsbázis kistafírozására jött létre, egyfajta „nemzeti burzsoázia” megteremtésének igényével. 
A feltételrendszer gondosan ehhez igazodva született meg.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.