2016. január 15., péntek

PERMANENS TERRORVESZÉLY

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Bartus László
2016.01.14.


Ha valaki nem tudná, a NER természetes állapota a permanens terrorveszély. A rendszer a szabadelvűek állandó támadása alatt áll. Ezt nevezzük terrorizmusnak. A külső és belső ellenség nem adta fel, hogy visszaforgassa a történelem kerekét. Soros, Brüsszel és Washington ügynökei belülről támadják a magyarok együttműködési rendszerét, megbízóik kívülről próbálják Magyarországra kényszeríteni a szabadság jármát, a liberalizmus ördögi rendszerét. Magyarország ellenségei nem törődtek bele, hogy a magyar nép állandó kétharmados többsége nemet mondott a demokráciára, a világnézet szabadságára és a jog uralmára, amit idegen hatalmak erőltettek rá. Továbbra is gyarmatosítani akarják az országot.

A NER a külső és belső támadások szorításában eddig béna kacsaként tűrte a terrorista támadásokat. De a permanens fülkeforradalom elmélete szerint a NER Mussolini fasiszta államából nyílt totális diktatúrává fejlődik. Ehhez az átmenethez nem voltak meg eddig a fasiszta állam alaptörvényében a terrorveszélyre hivatkozó törvényes alapok. Ezt a hiányt pótolja a terrorveszélyhelyzetre vonatkozó alaptörvénymódosítás. Hogy a törvény tartalmának mibenlétéről ne legyen kétsége senkinek, a változtatást a magyar parlament nyíltan náci pártja segítségével szavazzák meg. A NER eddigi fejlődésében minőségi fordulat következik be, amikor is a mennyiség átcsap minőségbe, és a rendszer megmutatja igazi arcát.

Az átmenet első szakaszában az illegitim alaptörvénybe emelt diktatórikus rendelkezések csupán fenyegetésként jelennek meg, hogy ennek hatására lelepleződjenek a terroristák rejtőzködő ügynökei. Akik a kilátásba helyezett kitelepítés és vagyonelkobzás fenyegetése mellett is a NER kitartó és ádáz ellenségeinek bizonyulnak, azoknak nincs kegyelem. Akik nem értenek a szép szóból, azok a rendszer ellen szervezkődő terroristák. Aki nem a terroristák megbízását teljesíti, az nem ír rendszerkritikus cikkeket, nem emlékeztet Orbán Viktor államellenes bűncselekményére, mellyel megdöntötte az alkotmányos rendet. Nem veszi a szájára Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és a saját lábán álló leendő királynő nevét.

A nem terrorista arról ismerhető fel, hogy tartózkodik a felségsértéstől, csendben ül a diktatúra parlamentjében, tiszteletre inti azokat, akik fasisztáznak, és hosszú írásokban fejtegeti, hogy ez még demokrácia. A nem terrorista szívére tett kézzel tesz esküt a diktatúra alaptörvényére, s maga jelentkezik arra, hogy a magával szemben alkalmazandó diktatórikus rendelkezéseket megfogalmazza, mint az MSZP és Tóbiás József. A nem terrorista szó nélkül veszi fel a diktatúra pénzét, maga ellen tesz feljelentést a diktatúra főügyészénél, mint Gyurcsány Ferenc, és Orbán kegyelemkenyerén él, mint a Demokratikus Koalíció. Ezekkel szemben nem kell intézkedéseket foganatosítani, ők a rendszer stabil támaszai. Feladatuk, hogy a népet négyévenként szavazásra tereljék, ami arra való, hogy a diktatúrát legitimálja. A szavazást választásnak kell nevezniük, noha választási lehetőség nincs, csak szavazás. Ezért kapják a pénzüket.

Ezzel szemben terroristának minősül minden civil szervezet, egyház, társadalmi szerveződés, amelyet nem a NER hoz létre, a rendszerrel szemben kritikus, és esetleg olyan támogatást fogad el, amelyet Magyarország ellenségei a szabadság védelme érdekében adnak neki. Terrorista minden újságíró, blogger, Facebook-hozzászóló, aki tiszteletlenséget tanúsít a NER vezetőivel szemben, Harrach Pétert képmutató álszenteskedő köcsögnek, Szijjártót egy takonynak, Rogánt köztörvényes bűnözőnek, Kósát elmebetegnek, a NER vezérét gecinek nevezi, miközben arra vetemedik, hogy a NER uralkodóosztályának százmilliárdos lopásait szóvá tegye. Ezekkel szemben a Terrorelhárítási Központ kommandósait kell bevetni, és a terrorveszélyhelyzetre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.