2016. január 9., szombat

SÁNDOR MÁRIA ÉS HOSSZÚ KATINKA NEM CSINÁLJA MEG HELYETTED MAGYARORSZÁGOT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.01.09.


Volt már a messiás, az LMP, a Milla, Bajnai Gordon, a netadós tüntetések és most újabban Sándor Máriát és Hosszú Katinkát kínálja fotelból fotelba az értelmiség, hogy se gondolkodni se megmoccanni se kelljen. Már a cikk elején lelövöm a poént:
Se Sándor Mária, se Hosszú Katinka nem fog megoldani semmit az életedből.

Hosszú Katinka, akinek kiállása egyébként szimpatikus, de messze kívül áll a pártpolitika keretein úgy lett most a ballib értelmiség kedvence, hogy féléve még mentek a kommentek, hogy biztos fideszes, mert Orbán Viktor kezet csókolt neki. Sándor Mária hihetetlen népszerűsége pedig pont annyira volt elég, hogy egy 200 fős tüntetést hozzon össze júliusban, mert a lájkolók épp mást lájkoltak (lájkolni egyébként fontos a híreljutatásban, de nem helyetesíti a cselekvést).

Fel kéne végre ismerni, az újabb és újabb balliberális sztárok, messisások  kinevezeése helyett - akik majd biztos elbánnak a mocskos Orbánnal helyettünk - hogy a politika munka, és a balliberális oldalon alig dolgozik valaki. Jelenleg majdnem egyenlő a nullával az, amit fel tud mutatni a baloldali vagy liberális oldal abban a tekintetben, hogy mit és hogyan is szeretne csinálni jövőben, ehelyett jönnek a messiások, akiket el lehet adni, betömve az órási lyukat; akikkel úgy lehet csinálni, mintha lenne valami, pedig nincs...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.