2016. január 20., szerda

SÁRGA TAXIK A FIDESZÉRT TÜNTETNEK

A SZAVAZATOK EREJÉVEL... BLOG
Szerző: Dr.Tóth Zoltán
2016.01.19.


A Fidesz mellett tüntetnek a sárga taxisok. A sárga taxik bevezetésével saját klientúrájukat támogatta a Fidesz. A Fidesz politikusok hülyére veszik az embereket. Ennek első számú áldozata a fővárosi főpolgármester volt, aki személyesen ágált a sárga taxik kötelező bevezetése mellett.

Most, hogy a főpolgármester fasírtba került a Fidesz-szel, mutogat a központi hatóságokra, hogy neki ebben nincs illetékessége! Akkor volt illetékessége, amikor bevezették a kötelező sárga taxit, most meg nincs illetékessége, amikor a Fidesz klientúra reklamál az Uber taxi[i] ellen?!
A Fidesz politikai kormányzásának a lényege, hogy minden állami döntést kizárólag a saját személyes, a családi és a klientúra nyers (pénzügyi, gazdasági) érdekei alapján hoz meg. A közérdek jogcímén a saját maga vagyonszerzési érdekeit teszi a törvények és a jogszabályok alapjává. A magyarság nevében a saját gazdagjait gazdagítja és a társadalom többségét szegényíti.
 
Így történik az a sárga taxik esetében is. A Fidesz a saját fővárosi taxis klientúráját késztette pénzügyi beruházásokra, azzal kecsegtetve a sokadrangú klienseket, hogy jól járnak. Eszközként a főpolgármestert használták, aki szereti a buszokat kékre, a taxikat sárgára festetni...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.