2016. február 4., csütörtök

APÁK, LÁNYOK, ROVATVEZETŐK - BENCSIK ANDRÁS ODACSAP

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.02.04.


Nem történt semmi voltaképp. Csak a megszokott. A bejáratott rutin. Bencsik András főszerkesztő tuskó, sunyi indulattal, ebből fakadón ál nemzetmentő fölhorgadással, akár egy tulok – mint mi lényege -, belegyalogolt Galló Istvánnéba, a PSz elnökébe. Azt hitte egy elvarázsolt pillanatban legalábbis. Mert nekimennek ezek mindennek, ami, s aki kilóg elkorcsosult soraikból.

A frissen leleplezettnek az volt épp a bűne, hogy fölszólalt a tegnapi miskolci tüntetésen, ezért vált legott a Bencsik-félék hazájának irtandó csótányává. S mivelhogy pallosjoga nincsen még a CÖF keresztes vitézének, írt hát. Vagy legalább imitálta. Ám nem is a lapjába, hanem a búkra, hogy hasson.

A Demokrata névre hallgató nyomdaipari termékben kevésbé bízott, lévén, azt nagy valószínűséggel igencsak kevesen olvassák, ha valaki is, viszont rohadt jól meg lehet élni belőle. Mindegy lehetne ez, pedig nem igazán. E legújabb megrogyásában azt állította, hogy az elnök asszony Péter Gábor lánya volna, főszerkesztő úr ezzel óhajtott ítéletet mondani. Gallónéról és a tüntetőkről.

Az a legcsekélyebb – mint az szokásban van -, hogy ennek az egésznek semmi köze a valósághoz, de a formára lehetett volna adni valamit azért. De azt sem. Gallóné édesapját Péter Ferencnek hívták ugyanis, egyetemi oktató volt, és az idő sem stimmel semmiképp, de kicsire nem adnak ők, akik azt hiszik, hogy nekik mindent lehet, pedig dehogy. És mégis, vagy éppen ezért végtelenül lehangoló ez az egész...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.