2016. február 12., péntek

PESTERZSÉBET SZOLIDÁRIS A TANÁROKKAL

ORGANIKUS KÁOSZ BLOG
Szerző: Mach Péter
2016.02.11.


Pesterzsébet Önkormányzata szolidáris a tanárokkal, kiáll a gyermekeinkért és támogatja a szombati Kossuth téri pedagógus tüntetés céljait!
 
Kerületi szülőként, két iskoláskorú gyermek apjaként büszke vagyok mai döntésünkre: a képviselő-testület ugyanis Völgyesi Krisztián képviselőtársam javaslatára határozatot fogadott el arról, hogy kinyilvánítja a tiltakozó pedagógusokkal való szolidaritását és támogatásáról biztosítja őket, hogy Magyarország közoktatása valóban gyermekeink jövőjét szolgálja.
 
A KLIK megbukott, veszélyben az iskolai úszásoktatás az országban, egyre több pedagógus hagyja el a pályát, használhatatlanok a kísérleti tankönyvek, nem képesek biztosítani a mindennapos testnevelés feltételeit, a gyermekek fűtetlen lépcsőházakban lépcsőznek, a folyosókon futnak, vagy 10-20 m2-es termekben tornáznak.
 
Pesterzsébet is erőn felül teljesít és pótolja a kormányzat és KLIK elvonásait ahol csak tudja: korcsolyaoktatás, a pedagógusok megbecsülését biztosító díjak, a diáksportrendezvények költségeit...
 
A képviselőtársaim, szülőként vagy épp nagyszülőként úgy látták ez egy olyan pillanat, amikor ki kell állniuk a pedagógusok mellett, hiszen a közoktatás minősége meghatározza országunk és gyermekeink jövőjét...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.