2016. március 7., hétfő

A PROFI ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS TITKAI

PANDARTE BLOG
Szerző: PandArte
2016.03.06.


Amikor még Ármin javában a pocakomban volt, megkeresett Judit, hogy szeretne újszülött fotókat készíteni majd róla. Nagyon megörültem a lehetőségnek, hiszen az első gyermekkel igazán különleges, egyszeri és megismételhetetlen minden pillanat ... ráadásul minden gyakorlott anyuka azt mondja nekem, hogy élvezzem ki, amíg ilyen pici a kisfiam, mert hamar megnő. Úgyhogy örömmel mondtam igent, és el is készültek a legszebb fotók Árminról.

Mielőtt belevágtam ebbe az újszülött fotózásba, nem is gondoltam volna, hogy ez mekkora munka egy fotósnak a helyszínen és milyen sok előkészülettel jár előtte. Judit, amellett hogy nagyon kedves, igazán profi és maximalista, úgyhogy nagyon sok mindent megtudtam tőle erről a tevékenységről, ami szerintem a leendő szülőknek is érdekes és fontos információ lehet! 
 
Maruszky Juditról
 
" A fényképészet, a különleges, megismételhetetlen pillanatok megörökítése, már régóta érdekelt, mégis valahogy mindig úgy alakult az életem, hogy csak 2-3 éve tudtam vele komolyabban foglalkozni. Nekem a fotózás szerelem, minden napomat maximálisan kitölti. Színesebbé, változatosabbá tette az életemet " - meséli lelkesen Judit.
 
Mi fogott meg leginkább az újszülött fotózásban?
 
A pici babák fotózásában pont az fogott meg, amiért az egészet elkezdtem, hogy megörökítsek olyan gyönyörű pillanatokat, amik csak egyszer történnek meg velünk. Egyszerűen imádom őket nézni, ahogy szuszognak, mosolyognak, békésen alszanak, ezek az első napok, hetek soha vissza nem térő pillanatok...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.