2016. március 21., hétfő

AKINEK VAN GERINCE, MENEKÜL ANDY VAJNA ÉS HABONY ÁRPÁD TÉVÉJÉBŐL

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.03.21.


Menekülnek a TV2-től. “Hogy a propagandához valaki ilyen gátlástalanul adja szívét-lelkét (és arcát), ahogyan azt Kunfalvi Nóra tette, ez tényleg nóvum, még a 2016-os Magyarországon is” - írtuk a mai Magyarország egyik legsötétebb “”“riporteréről”””, és a vicces az, hogy munkahelyén, a habonyosított TV2-nél is sokan pontosan ugyanezt gondolják róla: érkezése óta, ahogy a 24.hu írja, “a csaknem 30 fős riporteri gárdával dolgozó szerkesztőség harmada, egy tucat riporter keres nagyon intenzíven állást. Volt olyan szerkesztő, aki név nélkül arra a kérdésre, hogy mi a baj, csak annyit mondott, hogy a dilettantizmus.”

Természetesen mindig vannak olyan alakok, akik simán belépnének még egy ilyen, propagandacélokra kihasznált, hírhamisítást boldogan alkalmazó munkahelyre is: a hírek szerint a TV2-nél hamarosan újraindul a Napló, méghozzá Hajdu Péter irányításával. A TV2 ehhez a műsorhoz több régi riportert is megpróbált visszahívni a csatornához, de senkinek nem volt kedve hozzá, ezt az aktust viszont, csak hogy még undorítóbb legyen az egész, ma Vajna tévéje megpróbálta egész egyszerűen elhazudni.

Ja, és azt ugye tudjuk, hogy a fentebb már méltatott Kunfalvi Nóra Juhász Pétert próbálta (semmitől, legkevésbé az ún. kreatív vágástól nem visszariadva) megszívatni, csak éppen nem sikerült neki, de annyira nem, hogy az Együtt alelnökének még az is bejött, amikor a ráirányult igen komoly médiafigyelmet kihasználva pénzbeli támogatást kért azért, hogy folytathassa Orbán Viktor gyanús vagyonosodásának feltérképezését: mai bejelentése szerint ugyanis legalább 3 millió forinttal lett gazdagabb emiatt az elmúlt napokban...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.