2016. március 6., vasárnap

AZ ELSŐ MINDIG A MEGÉRTÉS

LELKIZÓNA BLOG
Szerző: M. Révész Zsuzsanna
2016.03.06.


Interjú Jantek Gyöngyvérrel, a Lelkizóna szerzőjével

Szép, komoly, okos, kreatív. Ezeket a benyomásokat szereztem Gyöngyvérről, amióta a Lelkizóna csapatában megismertem és elolvastam a cikkeit. Jelenleg a kisfiával van otthon és blogja beszédes címe arról árulkodik, hogy szereti a férjét. Jó arról tudni, hogy egy pszichológusnak rendezett a magánélete, hiszen ez fontos hátteret jelent a szakmánkban mind a munka, mind a szakmai fejlődés szempontjából. 
  • Gyöngyvér, amikor elkezdtél pszichológiával foglalkozni, milyen területek felé fordult a figyelmed? Mi fogott meg a mi sokszínű szakmánkban?
Egy gyerekkórházban voltam szakmai gyakorlaton még az egyetem alatt. Soha nem akartam betegekkel foglalkozni, ahogy gyerekekkel sem, aztán a gyakorlat végére már azt gondoltam: pontosan ez az, ami engem érdekel! Nagyon megfogott az orvosok és pszichológusok összehangolt munkája, a komplex szemlélet és alaposság, ahogy a gyerekek problémáihoz viszonyultak. Talán ez a személyes találkozás a szakmának ezzel a szegmensével terelt a későbbiekben a klinikai pszichológusi képzés irányába is...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.