2016. március 24., csütörtök

BRÜSSZEL NEM KÜLÖNLEGES, BRÜSSZEL MOSTANTÓL AZ ÁTLAG

HÍR24 - POSZT ITT
Szerző: Jászberényi Sándor
2016.03.23.


Pont úgy történik minden, ahogyan az Iszlám Állam/Ál-Kaida/Al-Kaida Jemenben/Al-Shebab terrorszervezet szeretné, hogy történjen. Zsigeri reakcióink, melyek kiszámolásához egyébként nem kell atomfizikusnak lenni, a terrorszervezet malmára hajtja a vizet. Úgy viselkedünk, mint egy színdarabban a szereplők, melyet az Al-Kaida írt és rendezett.

A mai napon négy pokolgép robbant fel Brüsszelben. Kettő a Zaventem repülőtéren, kettő pedig a Maalbeek metróállomáson. A magyar média, beleértve minket is, leszakadt emberi testrészekről számolt be, a sikoltozó pánikba esett sebesültek képei bejárták a világsajtót. Már beindult a mémgyár, hogy kifejezzük szolidaritásunkat Brüsszellel, a Facebook pedig ismét megpromózta a „biztonságban vagyok” gombját.
Az EU politikusai nyomják a szokásos dumákat, Magyarország kormánya kettes szintre emelte a biztonsági készültséget. TEK-es kommandósok fotózkodnak a reptéren, a brüsszeli merényletről szóló beszámolók alatt pedig komment formájában felgyülemlik az emberek éjfekete és zsigeri gyűlölete, mely a félelemből táplálkozik.
Pont úgy történik minden, ahogyan az Iszlám Állam/Al-Kaida/Al-Kaida Jemenben/Al-Shebab terrorszervezet szeretné, hogy történjen. Zsigeri reakcióink, melyek kiszámolásához egyébként nem kell atomfizikusnak lenni a terrorszervezet malmára hajtja a vizet. Úgy viselkedünk, mint egy szindarabban a szereplők, melyet az Al-Kaida írt és rendezett.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.