2016. március 19., szombat

LAGZI LAJCSI MEXIKÓBAN NAPOZVA IS KIVÁRHATNÁ ÍTÉLETÉT AZ ÁRAMLOPÁS ÜGYÉBEN

ÁTLÁTSZÓ BLOG 
Szerző: csikaszbrigitta 
2016.03.18. 

Nyugodtan külföldre költözhetne Galambos Lajos, ha a büntetőeljárás során a rendőrök már nem akarják meghallgatni vagy szembesíteni másokkal, sőt a bírósági tárgyalást sem kellene végigülnie, ha azt kérné, hogy távollétében tartsák meg és hozzanak ítéletet. Ám az, ami a sajtóban megjelent, miszerint hogy a családjával szökne másik országba és próbálna meg elrejtőzni, nem elég hihető. Arra persze kiváló lehet, hogy a mulatós sztár újabb nyilatkozatokkal haknizza körbe a bulvársajtót.

tamogatoi_rontgen_jav2

A hazánknak kiadatási egyezménnyel nem rendelkező Mexikóba költözött Galambos Lajos – adta hírül a Blikk, mintegy utalva arra, hogy a Lagzi Lajcsiként ismertté vált trombitaművész el akar szökni az országból a felelősségre vonás elől, miután áramlopás és vesztegetés gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben és négy hónapot előzetesben is töltött.
A lap azt is tudni vélte, hogy a dáridós Boldogasszony pusztai otthonából költöztetők szállították el a család ingóságát. Továbbá, hogy Galambos Lajos feleségével és gyerekeivel úgy hagyta el az országot, hogy még arra sem vette a fáradtságot, hogy a nyomozó hatóságot vagy az ügyvédjét értesítse.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.