2016. március 16., szerda

LAVINA

TUAREG BLOG
Szerő: Tuareg
2016.03.16.


Reggel kifütyültük Orbánt a hívei körében, reagált is rá a beszédében. De az igazi, megrendítő erejű pofont délután kapta a Kossuth téren. Elindult az, amire 6 éve várunk, és ami elsöpri rövid időn belül a Felcsúti Keresztapát.

Délelőtt nagyjából 300-an gyűltünk össze a Kálvin téren, de hangerőben jobbak voltunk, mint az egyébként nem sokkal több valódi Fidesznyik kicsit odébb. Több volt a lengyel széljobber, mint a magyar orbánimádó, egypár piától föllelkesült baromarcú kivételével - lányt ütöttek, gondosan kiválasztva a fizikailag gyengébb célpontot - riadt csendben is voltak. Nem szokták meg, hogy visszapofáznak a Gazdának, azt meg aztán végképp, hogy a Diktátor olyannyira megzavarodik, hogy reagálnia kelljen egy eseményre. Elszokott a rögtönzéstől, hülyeséget is beszélt, bár tulajdonképpen ebben semmi meglepő nincs. Na, de ugorjunk, megvolt a délelőttnek is a maga jelentősége: minden, ami lazítja Orbán hatalmi szövedékét, az értelmes dolog, de a délután, az gyilkos erejű volt.

Nem azért, mert elfoglaltuk a Parlamentet, és kikiáltottuk a Köztársaságot, mert ez nem is volt cél. Akik a 15-e előtt írt blogomat elsőre nem értették, most olvassák újra: az zajlik, amit abban előre jeleztem. Nem robbanás, nem hegyomlás, hanem amit a címben mondtam: LAVINA. Mindent elsöpör, ami az útjába kerül, de csak akkor, ha már elég havat gyűjtött magába a hegycsúcsról lefelé gördülve. Hógolyóként indul, csuszamlásként folytatódik, aztán mire a völgybe ér, sokezer tonnányi gyilkos förgeteggé válik. Mondom: mire a völgybe ér. És ez fontos, és ezt kell mindenkinek megérteni, mert a türelmetlenség most hógolyózáshoz vezet, de nem a Diktatúra legyalulásához, és a korhadó fatörzsek maradéktalan eltakarításához...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.