2016. március 21., hétfő

MINDENT BEVALLOK, KEDVES FIDESZ-HÍVŐK!

24.HU  - POSZT ITT
Szerző Nagy Bandó András
2016.03.21.

Igazatok van, nagyon is igazatok van. Épp ezért arra gondoltam, elkezdem lajtstromba szedni mindazokat a rólam írt „gondolatokat”, melyek képesek voltak agyatokból fakadni, csak tiszta forrásból, a patakvér ütőeréből. Ez az írásom Nektek köszönhető. Szenvedélyes gyűjtő lettem: összegyűjtöttem a legocsmányabb kommentjeiteket, és arra gondoltam, egyszer majd tükörként tartom elétek, ha kötetbe szerkesztem az elmúlt években megjelent publicisztikáimat. Komment nélkül odaemelem írásaim mellé a kommentjeiteket, meg a neveteket, hogy minden olvasóm tudja, kiknek az agyában születnek ilyen elmés gyönyörűségek. Kommentjeitekből tudtam meg, ki is vagyok én valójában. Ez az első összegzés. Amit tavaly, év elején írtatok, egésszé szövöm, egyfajta önvallomásként, és ezután, ha gyalázkodni akartok, nem kell a szavakkal küzdenetek, elég, ha ebből kiemeltek egy-két mondatot, és már kész is a ragyogó, nyomdafestéket hol tűrő, hol nem tűrő kommentetek. Akkor hát kezdődjék közös játékunk első része:
Először is elfogyott a Soros pénz, megszolgálom a következő részletet. Arról persze én, a nagyék Bandókája is kussolok, és a többi hozzám hasonló lény, hogy kik is tették bűzőssé az életterét! Ők saját maguk tették azzá, amit most már nem tudnak elviselni!
Túl sokáig szartunk ide, hogy elég bűzös legyen, ami most az orrunkat facsarja! Nem a tükör görbe, hanem a pofám mocskos! Személyigazolvány-magyar vagyok, nincs rám szüksége ennek a hazának.
És ha én így gondolom, Nagyék Bandója, akkor elmegyek ebből az országból egy másikba, ahol majd nem kell a trágyadomb bűzét szaglásznom. Itt sem kellene, de én, a cimborátok, annak a trágyadombnak a tetején kukorékolok, melynek nem bírom a bűzét! Tudom, nem kellene állandóan, hangulatomtól, netán a fizetésemtől függően ott fészkelnem! De hát sajna így van ez, embernek galád, magyarnak alkalmatlan vagyok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.