2016. április 25., hétfő

DOORSTEP - AMI NEM EGY ÚJ TÁNC

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.04.25.


Hogyan is feledhetnénk:

„Inkább az áruk, a szolgáltatások adóztatását jövedék esetében, fémkupak esetében, amelyek termékdíjként jelentkeznek, és azok ilyen környezetvédelmi szempont, hogy a fémkupakoknak az ügyében fellépve próbáljuk meg ezt a szemléletet csökkenteni, tehát egy sor olyan adóintézkedést fogadtunk el, amelyik alapvetően nem érinti az emberek mindennapi életét.”

Ilyen az, amikor kósalajos váratlan kérdést kap, és ő a frakcióvezető a fideszben. Meg kell hagyni, mindez szíven üti az embert, amikor szembejön vele a szellem maga. Nem a lepedőbe burkolózós, hanem az tudatbéli, amely majd elhozza nekünk a napvilágot Petőfi szerint, aki szerencséjére nem találkozott fideszessel az ő idejében. Amilyen hirtelen természetű egy manus volt, teljesen váratlan dolgok történhettek volna, de ezt már sohasem tudjuk meg.

Kósa – megafidesz – szerencséjére azonban van egy habony nevű képződmény is a Föld nevű bolygón, aki organizmus Ibizán, vagy kölcsönzött festmények tanulmányozása közben szokott megvilágosodni, és ehhöz még csak lótuszülést sem kell alkalmaznia. Nem Sziddhartha ő, hogy túlerőltesse magát. Ellenben otthon van a szakirodalomban, és rátalált erre a doorstepre, ami megmentheti a fidesz hülyéit...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.