2016. április 27., szerda

ZÁRT TÁRGYALÁS - KÖVÉR LÁSZLÓ LELKI ÜDVE

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.04.27.


A téboly fokozódik. Már az Index, a 24.hu, a Népszabadság és a HVG újságíróját is kitiltotta a parlamentből Kövér László, mert nem ott dolgoztak, ahol ő kijelölte, ahol engedélyezte végtelen hatalmában. Immár egy kezem pufók ujjacskáin sem tudom megszámolni, ki mindenki nem munkálkodhat, kérdezhet a falak között, mert a volt egy ember nagybajúszosnak nem tetszik a képe, vagy, mert csak. Nem fogok én visongani most a sajtó szabadságáról, holott tehetném.

És nem fogok most irkálni arról sem: ha akad még orgánum, aki bejut a barlangjukba, akkor azzal meg nem állnak szóba. Megtettem ezt két napja a „Doorstep – ami nem egy új tánc” névre hallgató dolgozatban. A bajok ennél alaposabbak, és messzebbre mutatnak. Mostan Kövér László lelkéről lenne szó, ha van neki olyanja. De valami kell legyen benne, ha sötét is, másképpen a teste nem működhetne, bajsza sem serkenhetne. Viszont megfejtendő egy dolog ez, hogy mi fog neki elkárhozni, ha jön a perc.

Nincsen egyéb: Kövér László menekül. Löki el magától, és egyben elátkozott pártjától is a tükröt, amibe bele kellene néznie. Végül is, ez nagyon egyszerű megoldás, ellenben gyáva dolog, és biztosan nem hoz üdvözülést. Mit is gondoltunk, gondolhattunk volna, amikor törvényszerűen és tudvalévően minden diktátor gyáva, beszari alak. Minden zsarnok először belül fut, mint a didergő király, és vannak fölfejtések...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.