2016. május 20., péntek

SIKERÜLT!

PROSZEKTÚRA BLOG
Szerző: Proszektor
2016.05.20.


Hiszen végtére is, tényleg sikerült.

Mert oké, a Matolcsy által elszórt milliárdok útját, Áder János ostoba okvetetlenkedése miatt, nem tudták ugyan a nyilvánosság elől eltüntetni (meg is nézheti majd magát jövőre ez az ember!), de hát mégis csak az történt, hogy az irdatlan sok lóvét úgy sikerült rokonok, haverok között szétosztani, hogy annak semmi jogi következménye nem lett. Sőt a miniszterelnök sietett kijelenteni, hogy a bankelnök személyes védelme alatt áll. Égszakadás, földindulás, fejemen egy nagy koppanás!

Ezek után az is természetes, hogy még Matolcsy tartotta felháborítónak az ellenzéknek azon, egyébiránt meglehetősen gyengécske igyekezetét, hogy a már-már pofátlan és kétségtelenül unortodox lopásokat számon kérjék rajta. Botrányos, vágta az arcukba felháborodottan a Parlamentben.

De mit szól mindehhez a nép? A NÉP. Tényleg úgy áll-e a helyzet, hogy nem értjük, mi folyik a fura nevű alapítványok körül? Tényleg nem fogjuk fel, ha ezer forintoknál többről beszélnek előttünk, és tényleg csak annyit értünk az MNB körüli balhékból, hogy az MNB alapítványok névadója, Pallasz Athéné valami lándzsalopási ügybe keveredett?

Szóval milyenek is vagyunk mi nép valójában? Csupa Wagner úr, akiknek, ha Fülig Jimmy száz fontot ígér, ha elvezetik őt Piszkos Fredhez,úgy reagálnak: „Nincs annyi pénz, fiam, amit itten mondsz... Az csak tíz font!”


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.