2016. május 12., csütörtök

TROLL KISOKOS

MINDMEGHALUNK.COM
Szerző: Mariann Palankai
2016.05.12.



Troll kisokos, avagy a tökéletes trollá válás 13 lépésben.


(13? Véletlen lenne? Nem hinném…)
Csoportunkat mostanában leginkább feszítő kérdés, hogy valódi, húsvér hülyéken röhögünk-e, vagy első osztályú trollok ültettek hintába minket? Illetve, hogyan lehetne egy ilyen csodás troll-karriert befutni, – méltán- , ácsingózva a mámorító élvezetre?
Előre bocsátanám, hogy olyan ez, mint a szerelem: ha állandóan azon parázol, igazi-e a románc, tönkreteszed a gyönyört. Szóval bölcsebb lenne hátradőlni és nagy kanállal enni, amit a Jóisten adott.

1.

A tökéletes Troll Facebook Profil paraméterei, férfi: beszerzel egy szürkés-hányás színvilágú, szintetikus, norvég-mintás pulcsit, nedves körömkefével kicsit megbolyhozod. Másnap reggel, első álmodból felkelve, kócosan, gyűrötten magadra öltöd, és a nappaliban, az első szembejövő családtagoddal lefotóztatod magad valami vitrinféleség előtt. De mindenképpen olyasmi Szomszédokat idéző enteriőrt választasz. A fotózás alatt vagy félhülyén, laza könnyedséggel mosolyogsz (ahogy Brad Pitt-től láttad az Ocean 12-ben), vagy igyekszel David Hasselhoffosan szúrósan és világfiasan nézni. Mindkettő garantált siker.

2.

Timeline kép egy orbitális, elcsépelt, futurisztikus közhely.

3.

Női változat: negyvenes, vidéki, nagyvárosi háziasszony félprofilból fotózva, általános iskolai földrajztanárnős törötthajvéges hajviselet, bávatag démoni nézés. A háttérben itt is befigyel az uminózus, nippes vitrin.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.