2016. június 9., csütörtök

HA EGYSZER VIZO KINYITJA A SZÁJÁT...

ÁTLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ BLOG
Szerző: mutyimondo
2016.6.08.


Ezekről ne maradj le!

Vizoviczki ligájában nem számítottak a pártok, az ő pénzéből mindenki akart (444)
Seszták miniszter bemutatta a másfélmilliárdos kisvárdai stadion látványterveit (Átlátszó)
Zoltán a célkeresztben: három csapás Spéderre (444, 444, Mandiner)

Ha van 3 perced:

Vizoviczki ligájában nem számítottak a pártok, az ő pénzéből mindenki akart
Az ügyészséget nem foglalkoztatta a Vizo-ügy megannyi lehetséges politikai szála, pedig a lehallgatási jegyzőkönyvek alapján fajsúlyos szereplők is képbe kerülhetnének, minden oldalról. Vizoviczki egy régi üzlettársának szavaival: „az ő ligájában már nincsenek pártok. Ott csak egy rakás pénz van, amiből mindenki akar.”  (444)

Seszták miniszter bemutatta a másfélmilliárdos kisvárdai stadion látványterveit
Megadta a módját a miniszter, hiszen a vasárnapi bajnoki meccs szünetében prezentálták a terveket. Te is büszke lehetsz, nem csak a kisvárdaiak: a másodosztályú csapat új stadionjára szánt több mint másfél milliárd forint teljes egészében állami támogatásból érkezik. (Átlátszó)

Már nem nyomoz a rendőrség Tiborczék lámpái miatt
Tényleg nincs semmi látnivaló az Elios Zrt. ügyében a rendőrség szerint. A közel másfél évig tartó eljárásban több tényállást sem tartott bizonyíthatónak a nyomozóhatóság, egy apró stikli gyanúja viszont felvetődhet. (Direkt36)

Egyre drágább lesz a rejtélyes orosz metró
A BKV vezérigazgatója elismerte, hogy igaz a hét eleji hír: az oroszok gyakorlatilag újjáépítették a 3-as metróra szánt szerelvényt. Ez alaposan átírja az előzetes költségszámításokat, ráadásul maradtak még ismeretlen részletek az ügyletben. (Népszabadság)

A Strabag építhet a Liget-projektben
Már 15 milliárdnál tartanak a Liget-projekt költségei. Nemrég újabb szerződést hirdettek ki: az osztrák vállalat itteni cége építheti fel az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ 32 ezer négyzetméteres épületét, 4,1 milliárd forintért. (Átlátszó)

Zoltán a célkeresztben: három csapás Spéderre
Bajban Spéder Zoltán és a takarék-integráció: egy megregulázó jellegű törvénymódosítás, bírság és személyi felelősségrevonási eljárás a jegybanktól, valamint az érdekeltségeivel összefüggésbe hozható, titokzatos privatizáció híre a médiában – mindez egyetlen nap alatt. (444, 444, Mandiner)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.