2016. június 11., szombat

LESZÁMOLÁS A SAJTÓVAL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.06.11.

 
Azt nem mondhatjuk, hogy a "szabad" sajtóval, mert a magyarországi sajtó már régen nem szabad. Az a része sem, amely még viszonylag függetlennek mondhatja magát. Az Amerikáig jutó információk szerint Orbán megelégelte a magyar sajtó egy részének szabadszájúságát és bírálatait. Év végéig adott határidőt a sajtó "megregulázására".
 
Nem tudjuk az Index tulajdonosával szembeni támadást sem másképp értelmezni, mint e szándék részeként. Tudjuk, hogy az FHB pénzügyi manőverei enyhén szólva furcsák voltak, de a NER-ben ezek mindennapos disznóságnak számítanak. Az elszenvedett pénzügyi veszteségen legyintenek, ha Orbánnal jó viszonyban levő személyről van szó. 
 
Spéder meg is egyezhetett volna Orbánnal, ha nem az állami részesedés kárára próbál spekulálni, ami gyakorlatilag Orbán pénze. Osztozhattak volna. Amit megpróbált megszerezni, el is kérhette volna, meg is kaphatta volna. De sokan ácsingóztak erre a pénzre, a lakossági megtakarításokra, amit mindenki el akar lopni. Nem Spéder volt az erősebb kutya, s az eljárás pontos képet ad az Orbán-maffia működéséről. Spéder nem csinált semmi mást, mint Orbán bűnszervezetének más tagjai...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.