2016. június 16., csütörtök

SIMON BÁ' ÉS A GYŐZELEM NAPJA

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.06.15.


Kedves tömbtársak!

Nagy bajba kerültek a liberalista-baloldalista reakciósok. Olyanok lettek most, mint régen a klerikálfasiszták voltak, azaz nagyon elvetemültek. Rémülten vissza is húzódtak a sötét vackaikba ijedtükben, amikor megtudták micsoda fényes győzelmet arattunk az osztrákokon. Jól is tették! Defetistáknak nem terem itt semmiféle babér! Nem kérünk a kishitűekből!

Ausztria jogosan szomorkodhat. Lemostuk a gyalázatosakat! Oda lett nekik az egész világosi fegyverletétel. Most fejeztük be végérvényesen a Habsburg-ház trónfosztását. Hiába állt Soros György az osztrák labdarúgó válogatott mögött, nem tudtak azok mit kezdeni vele.

Kettő gólt is berúgtunk a hálójukba úgy, hogy ők meg egyet sem tudtak belőle nekünk visszaadni.

Most végre kiderült, hogy a hazai reakciósok teljesen feleslegesen áskálódtak évek óta. Csúfos kudarcot vallottak. A két gólt bizony nem tudták megakadályozni. Pedig micsoda jajveszékelést meg óbégatást csaptak a liberalisták a sok szép stadion láttán. Most azonban jól megkapták a magukét a hitetlen fanyalgók. Bizony hiába próbálják meg takargatni a bűneiket. Eljátszották a becsületüket. Nem érdemelnek semmiféle kíméletet csak még több fedett sportlétesítményt a nyakukba. Nézegessék csak azokat bánatosan kívülről...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.