2016. július 16., szombat

ÉS A FIDESZ - MOST ÉPPEN KÓSA - FOLYTATJA...

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.07.16.


Vénségemre is hitetlenkedem: nem hiszem el, hogy létezhet ilyen gátlástalanul aljas hatalom, létezhetnek ilyen gátlástalan gazemberek.

A Fidesz szívós és következetes: valamikor 1993-94 táján a „pártot” irányító „Disznók Különbizoccsága” úgy döntött, gazemberek lesznek – és tényleg.  S a lejtőn nincs megállás – de hol az alja?

Kósa Lajos július 15-én a Liget-projektről szóló ótvaros handabandázása közben, mintegy futólag, mellékesen, megvádolta „Brüsszel politikus urait”, hogy „felelőtlen politikájuk már eddig is európai életek százaiba került”.

De ha egy gépezet beindul, akkor az nem áll meg, a megbízást teljesíteni kell – hát fogta magát, és hazalátogatott, Debrecenbe. És a cívisvárosban Kósából, az üresfejű, gátlástalan emberből a bűnszervezet imígyen zagyvált, uszított...

...Biztosra veszem, hogy Debrecenben – polgárváros! – elhangzottak olyan újságírói kérdések, amelyekről a Fidesz ellenőrizte média nem számolhatott be.

Például:
  • Azt, hogy „nem kérünk a migránsokból”, úgy kell értenünk, hogy nem tekintjük őket menekülteknek, és a „magyar kormány” álláspontja szerint ott dögöljenek meg, ahonnan migráncskodnak?
  • Értelmezné azt az állítását, hogy „a támadások mindegyike bevándorlókhoz” köthető? Európában nincs és nem is volt, nem is lesz nem muszlimok által elkövetett terrorcselekmény?
  • A „támadások mindegyikének köze van az iszlám radikalizmushoz” – elmondaná bővebben, hogy érti ezt? Mi a viszony lényegi tartalma a bevándorlóknak emlegetett menekültek és az „iszlám radikalizmus” között? A migránsok nem éppen az iszlám terror elől menekülnek?
  • Miért gondolja fölháborítónak azt az uniós igényt, hogy a leginkább támogatott tagállamok is vállaljanak arányos részt a terhekből..?
  • Mi a Fidesz tényleges célja a menekültellenes uszítással?
Voltak még kínos kérdések, és Kósa nyilván kutyaszorítóba került, mert hazugságaira – kizárólag szakmai-erkölcsi okokból – a különböző irányultságú orgánumok munkatársai szívósan visszakérdeztek. Hamarosan megtudjuk, mi lett a „sajtótájékoztató” vége: Kósa menekült-e el, vagy az újságírókat zavarták ki…

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.