2016. július 19., kedd

KI HOZTA A NYAKUNKRA A SÁSKAHADAT?

CSEPELIEK BLOGJA
Szerző: csú
2016.07.19.


Batka Zoltán nyílt levele

Kedves Lajos bácsi!

Úgy is, mint egészen a legutóbbi időkig az Ön finanszírozója, magyar adófizető elszomorodva olvastam a legújabb ötletéről, miszerint a tőlem is megszerzett pénzéből a Jobbikot fogja pénzelni. „Vona Gábor-projekt” – fogalmaznak Önre hivatkozva, üzletiesen.

A probléma csak az, Lajos bácsi, hogy bár meglehet, maga zseniális üzletember – jóllehet nem nagyon emlékszem piaci alapon működő vállalkozására –, ez politika. Amihez maga mostanában nem ért, mi pedig nyögjük és még évtizedekig nyögni fogjuk tévedései következményeit.

Hadd emlékeztessem arra, hogy jórészt maga hozta a nyakunkra a Fidesz elnevezésű sáskahadat, a hatalma megtartása érdekében az országot az EU-ból kifelé kormányzó Orbán Viktorral. Ha Lajos bácsi időben felüti a törikönyvet, megtudhatta volna, hogy az autoriter hajlamú vezetők hatalomra jutva viszonylag gyorsan lecserélik korábbi támogatóikat.

Például azért, mert azok látták őket emberi valójukban, kicsinek, esendőnek és gyengének. Maga is pontosan így járt. Azonban Orbánnal még egész olcsón megúszta, Lajos bácsi például szabadlábon van. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy

Vonáékkal ilyen szerencséje lesz.

Vona „néppárt” Gáborunk a cukisodás jegyében összepuszilgathatja mind a 101 kiskutyát, a helyzet az, hogy a Jobbik szavazóinak 80 százaléka nemzeti radikális és arról álmodozik, hogy egy nap kicsontozza az olyan pénzeszsákokat, mint maga, Lajos bácsi. Gáborunk politikai pályafutása során is eljöhet az a pillanat, amikor majd választania kell a szavazói és a filézőkés között. Maga szerint kit fog választani, Lajos bácsi?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.