2016. július 10., vasárnap

LUXUSKURVÁK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.07.10.

 
Valójában nem a szexipar élharcosairól fogok írni, de majd kiderül. A szó eredeti jelentése nagyjából az, amit a Fidesznyik Főarcok nőiről magunk is gondolunk: pénzért, hatalomért, társadalmi státuszért magukat eladók.
 
Különösebb gondom nincs ezzel egyébként, amire kereslet van, lesz hozzá kínálat is, a közgazdaságtan alaptörvénye, és mindenre igaz. Az is köztudott, hogy a legismertebb magyar Szépnők többsége Dubajozott eleget, a kifutókon, meg fotózással töredékét nem lehet keresni, mint mondjuk azzal, ha hozzámennek egy Andrew Vajnához. Na, akkor gondolom mindenki érti, mi a luxuskurva, mielőtt továbbmegyünk, azért mondok egy viccet bemelegítésként. Két anyuka beszélget a kávézóban külföldre szakadt leánykáik boldogulásáról. Az egyik épp részletezi: nagyon jól megy a Lyány sora, a legelőkelőbb körökbe bejáratos, van már lakása, menő kocsija, a legjobb boltokban ruházkodik, meghívják jachtokra is nyaralni, megatöbbi. Úgyhogy kérdezi is a másikat: a Te Kislányodnak hogy megy? Ja, Ő is luxuskurva. Na, valahogy így.
 
De mint mondtam, önmagában ezzel nincs bajom. Bajom azzal van, ha egy csúcsprosti erkölcstan órákat kezd adni, és tisztességes nőknek mesél az önmegtartóztatás, meg az érzelmi alapú kapcsolatok kulcsfontosságáról. Az meg már erősen gyomorforgató, ha egyenesen Terézanyát játszik, az önzetlenség, és mélyerkölcsiség bajnokaként tetszeleg. Na, és akkor most érünk el a lényeghez. Lesz ugyebár az Orbán által erőszakolt kvótaügyi népszavazás. Nem egy nagy durranás, értelmes ember, pláne ha VALÓBAN ellenzéki, magától is tudja, mit kell az ilyesmivel tennie: szarni rá. Pont ugyanúgy, mint a többi Diktátor-trükkre. Egy a sok közül, aki a Felcsúti Gazembert el akarja takarítani, az SEMMIBEN nem működik együtt Vele, meg a Bandájával, így aztán természetesen ebben sem. Nem fogadjuk el egy Fasiszta Rezsim törvényeit, módszereit, harcolunk ellene minden lehetséges módon és időben. Egyszerűbben: nem adjuk el Nekik magunkat SOHA...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.